Slider cabecera banca personal
Características banca personal

 

La complexitat dels mercats financers i la velocitat amb què es produeixen les seves fluctuacions requereixen un rigorós seguiment de les inversions.

És per això que oferim serveis exclusius per als socis de Banca Personal, entre els quals es troba l'assignació d'un Gerent, altament qualificat i acreditat per l'EFPA. Tots els associats d'EFPA han de signar un codi ètic que estableix uns estàndards estrictes de conducta personal i professional.

El Gerent de Banca Personal t'assessora per adaptar les teves inversions i plans d'estalvi d’acord amb les teves necessitats. També atendrà les teves consultes personalment a l'oficina o, si ho prefereixes, hi podràs contactar des de l'apartat El meu Gerent de la Banca ONLINE.

A més, disposaràs d'un espai online exclusiu en el qual consultar informació d'interès sobre mercats, informes d'empresa i notícies del sector.

 

Més serveis de Banca Personal

 


El Servei Gestió Discrecional de Carteres (GDC) et permet delegar la presa de decisions d'inversió en l'equip professional de Caixa d’Enginyers per tal que gaudeixis d'una òptima gestió.

 

Quines són les bases del nostre Servei GDC?
  • Monitoratge dels mercats i selecció dels vehicles més adequats.
  • Model de gestió propi que busca obtenir rendibilitats superiors a la mitjana seguint criteris ISR.
  • Optimització de la cartera segons el teu perfil de risc.
  • Resposta immediata als esdeveniments generats en l'economia i els mercats.
  • Informació periòdica i servei personalitzat a través d'informes mensuals i del teu Gestor Personal.

Amb el nostre model d'assessorament en previsió t'acompanyem en les teves decisions per aconseguir els objectius de pensió per a la teva jubilació.
El Planificador de Previsió ens permet projectar la teva possible situació financera i personal en el moment de la jubilació. Així et podrem oferir una cobertura a través de productes de previsió de Caixa d'Enginyers que complementin les cobertures pròpies del sistema públic.


Amb el Servei d'Assessorament en Assegurances (SAS) obtens una oferta global per a les teves necessitats asseguradores, tant personals com patrimonials, integrant solucions a mida per a la gestió dels diferents riscos als quals puguis estar exposat.

Què t'ofereix el SAS de Caixa d'Enginyers?
  • Identificar necessitats i proposar-te solucions asseguradores.
  • Oferir serveis globals: ens ocupem de tot el procés i dels productes que hi intervenen, des del principi fins a la fi.
  • Servei únic i a mida.
  • Servei postvenda per fer el seguiment adient.

Tens al teu abast una àmplia gamma de modalitats de finançament; el teu gerent t'ajudarà a trobar la solució adequada segons les teves necessitats.

 

Préstecs amb garantia hipotecària Hipoteques variables i fixes per finançar la compra del teu habitatge.
Préstecs amb garantia personal El finançament que necessites per realitzar els teus projectes personals i professionals.
Préstecs amb garantia mobiliària Serveis CrediBolsa i Multiinversió per obtenir liquiditat sense necessitat de vendre actius.

 

També podràs acudir a les “Trobades Caixa d'Enginyers” on, periòdicament, els nostres gestors d'inversió expliquen les perspectives i l'entorn dels mercats


 

 

 

Des de 2018, la nostra Entitat és una organització neutra en carboni, compensant el 100% de les seves emissions de CO2, alhora que hem desenvolupat un pla per reduir-les.

 

Disclaimer banca personal

Els fons d'inversió no són dipòsits i comporten risc d'inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l'Inversor registrat en la CNMV a qualsevol oficina de Caixa d'Enginyers a www.caixaenginyers.com o a www.cnmv.es. Si us plau, llegeix el fullet informatiu abans de fer qualsevol inversió i consulta la descripció de les tipologies de risc a les quals poden estar subjectes els fons d'inversió.

 

Tots els fons d’inversió tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU, com a societat dipositària Caixa d’Enginyers, S. Coop. de Crèdit, i estan registrats en la CNMV.
Assegurances contractades amb Caixa Enginyers Vida, Companyia d’Assegurances i Reassegurances, SAU, i amb la intermediació de Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, SLU, inscrit en el registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052. Pots consultar les companyies amb què Caixa d’Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d’agència a www.caixaenginyers.com/web/grupo/detalle-grupo#bancaseguros. 

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita'l ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior