Detalle comercio Ingenium
logo agricola de godall

Agrícola de Godall

Agrícola de Godall, són olis de collita pròpia molt agradables al paladar, molt gustosos i aromàtics.


        	banner agricola de godall
Fins a un 4% de descompte

Agrícola de Godall (Fabricació i venda d'oli d'oliva)

El nostre oli prové de la zona (Montsià) més antiga de Catalunya, segurament d'implantació ibera.

Les oliveres, que produeixen aquest magnífic oli, estan situades entre la Serra del Ports i la Serra de Godall. Dins del nostre terme, es poden trobar encara, gran quantitat d'oliveres mil·lenàries, de la varietat Farga, que juntament amb les varietats Sevillenca i Morruda, donen unes característiques organolèptiques molt diferents a les de la resta de Catalunya.

Es tracta d'un oli de collita pròpia, aportat pels mateixos socis de la Cooperativa de Godall. Elaborat amb mètodes i tècniques modernes, això fa que la seva qualitat estigui garantida.

El color: Oscil·la entre el groc daurat i el groc verdós, segons la seva maduresa en el moment de la recol·lecció.

El gust: Un agradable gust afruitat, si el seu origen són olives verdes i una mica dolç, si el seu origen són olives madures, notant al paladar el gust de maçana i altres fruites.

Usos: Sota la marca Molí Clapises l'oli Verge provinent de les olives més madures, s'utilitza per a la cuina: fregits i tota la resta, incloses les amanides, perquè hi ha qui el prefereix pel seu gust més dolç.

 

Molí Clapises oli Verge Extra pel seu sabor més afruitat, se sol utilitzar més en cru, per amanides, pa amb tomàquet, carns a la brasa, allioli, etc.

Sota la marca Lacrima Olea Oli Verge Extra amb DOP (Denominació d'Origen Protegida Baix Ebre-Montsià), s'obté a partir de tres varietats admeses: la Morruda, Sevillenca i Farga, que donen lloc a uns olis d'un color groguenc a un groc or vell, dolç, amb matisos lleugerament amargs i picants, nets, transparents, sense vels ni turbulències, d'intensitat entre lleugera i mitjana.

I ara, Lacrima Olea Mil·lenària Oli Verge Extra de qualitat, amb DOP i certificat per l'Associació Territori del Sénia, obtingut d'oliveres mil·lenàries de la varietat Farga. Són olis molt agradables al paladar, molt gustosos i aromàtics.

Són olives collides directament de l'arbre i recollides amb xarxes per preservar-les, després són entrades al molí i molturades en menys de 24 hores. Aquests olis han passat tots els informes d'analítica i panell de tast oficials corresponents.

 

Avantatges de consumir oli d'oliva:

  • És més fàcil de digerir pel cos humà.
  • Redueix l'envelliment cel·lular.
  • Preveu la formació de càlculs biliars.
  • Afavoreix el desenvolupament cerebral.
  • Ajuda a baixar el nivell de colesterol.
  • Es degrada menys que els altres quan es sotmet a escalfament.

 

Per poder accedir a aquesta promoció és imprescindible identificar-se com a col·lectiu Ingenium Shopping i fer el pagament amb una targeta de Caixa d'Enginyers.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior