Detalle comercio Ingenium
logo Lékué

Lékué

Lékué ha aconseguit revolucionar les cuines de tot el món, és diversió i practicitat; és disseny i funcionalitat.


        	banner Lékué
Fins a un 15% de descompte

Lékué ha revolucionat les cuines de tot el món gràcies als seus productes pràctics i divertits que simplifiquen els processos a la cuina i creen un lloc d'experiències culinàries i sensacions úniques. Lékué fomenta la curiositat d'avançar cap a una nova forma de menjar sa.

Lékué t'ajuda a descobrir una nova forma de menjar que et permet cuidar-te a través d'una alimentació saludable. Tenim propostes pràctiques, ràpides i l'abast de tots que combinen disseny i funcionalitat per gaudir d'un menjar fet a casa més saborosa i natural.

La cuina amb Lékué és una cuina diferent, on tenen cabuda noves tècniques que faciliten cada pas de les nostres receptes, on sorgeixen noves idees que animen els nostres menús diaris i on els amants de la cuina descobreixen l'oportunitat de crear plats originals, en què el color i les formes sedueixen els paladars més exigents. Vine i uneix-te a la revolució Lékué!

Entra des del botó "Accedir a l'oferta" per descobrir el codi promocional

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior