Detalle comercio Ingenium
logo Asociacion Franz Schubert

Asociacion Franz Schubert

La Schubertíada a Vilabertran és el certamen d'excel·lència de la música clàssica a Catalunya, que es caracteritza per donar un fort accent en l'obra de Franz Schubert i també en la música de cambra. 30a Schubertíada de l'11 al 28 d'agost de 2022.


        	banner Asociacion Franz Schubert
Fins a un 10% de descompte

Celebrem la 30a edició de la Schubertíada, amb una programació variada i més concerts que mai.

El 2022 celebrem la 30a edició de la Schubertíada i ho fem amb una programació que fa honor a la nostra trajectòria, amb artistes consagrats i els joves més prometedors, amb presentacions i amics de molts anys.

La propera Schubertíada arriba amb el mateix objectiu de sempre: celebrar i compartir la gran música amb el públic, sempre de la mà dels millors intèrprets. Un any més, la Schubertíada torna amb una programació de gran rigor i qualitat artística que el fa consolidar com un dels festivals de referència a Europa. Un total de 22 concerts tindran lloc a Vilabertran, Castelló d'Empúries i Vilajuïga entre l'11 i el 28 d'agost, on presentarem una programació de luxe amb motiu de la seva 30a edició. Una programació variada en repertori i amb una gran concentració de recitals de cançó poètica i música de cambra amb els millors intèrprets de l’àmbit nacional i internacional i equiparant les figures consolidades amb les emergents.

Us esperem per celebrar junts trenta estius de música!

 

10% de descompte a tots els concerts i totes les àrees (2 entrades per concert).

Podeu comprar entrada trucant al 673 73 23 57 o comprar-la on-line a la web www.schubertiada.cat/ca/

 

  • Pas 1. Escolliu el descompte: Ingenium
  • Pas 2. Codi/Identificador: Per a veure'l has d'identificar-te des del botó "Accedeix a la oferta"

 

Per conèixer la programació de la temporada 2022, feu clic aquí.


Us hi esperem!

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior