Detalle comercio Ingenium
logo Paradores

Paradores

Paradores de Turismo és una societat amb vuit dècades d'història i que actualment gestiona més de 90 establiments hotelers. Molts Paradors es troben ubicats en reserves naturals i en edificis històrics, com castells, palaus, convents i monestirs.


    	banner Paradores
Fins a un 15% de descompte

Les trenta places hoteleres amb què va començar Paradores de Turismo a inaugurar el primer establiment de la Xarxa a la Serra de Gredos, el 1928, s'han convertit en més de 10.000 i els establiments sumen un total de 93, molts d'ells ubicats en edificis històrics, com convents, monestirs, castells i palaus La resta, sovint situats en entorns monumentals o en plena naturalesa, responen a una arquitectura regional o moderna.

Estàs planejant una escapada per a gaudir de la naturalesa i la gastronomia en un entorn únic i segur? T'oferim un descompte exclusiu perquè gaudis dels nostres Paradores al millor preu, només per ser soci de Caixa d'Enginyers.

Per a reservar és imprescindible indicar el codi promocional que trobaràs des del botó "Accedeix a la oferta"

Habitació doble per a dues persones (impostos inclosos)

Descompte aplicable exclusivament sobre la Tarifa Parador vigent a cada moment.

 

Preus i Condicions

 

Oferta:

 • 15% de descompte sobre la tarifa Parador (abans d'impostos) en tots els Paradores.
 • La Tarifa Parador és una tarifa dinàmica susceptible de canviar els seus imports, a l'alça o a la baixa, en funció de la disponibilitat dels establiments.
 • Els preus consignats en el present acord queden subjectes al pagament o repercussió dels tributs pels tipus i condicions que a cada moment assenyali la normativa aplicable.
 • Els preus consignats no inclouen els tributs d'aquelles entitats autonòmiques o locals, que estableixin taxes o impostos concrets que gravin l'estada o qualsevol altre servei associat a aquesta, en establiments turístics situats en la seva Comunitat Autònoma. L'impost serà liquidat directament pel client abans de la seva sortida del Parador.

 

Tarifa Day USE:

 • Vigència: fins al 9 de maig.
 • Paradores inclosos: Tots excepte Granada i Hondarribia.
 • Preu: 45€ allotjament habitació estàndard, 1 o 2 persones i un 20% en el restaurant amb begudes.
 • Horari de l'allotjament: entre les 12 i les 18 hores.

Consulta Tarifa Day USE aquí.

 

Vigència:

Oferta exclusiva per a tu fins al del 22 de desembre de 2021.

 

Com puc realitzar una reserva?

Les reserves subjectes a disponibilitat seran efectuades en la web www.parador.es, en la Central de Reserves d'en el 913 742 500, Email reservas@parador.es o directament a cada Parador, havent d'indicar el beneficiari el codi promocional i identificar-se com a soci de la COOPERATIVA. Les habitacions es mantindran garantides sense límit d'hora.

 

Forma de pagament:

El beneficiari haurà de presentar a la seva arribada al Parador targeta de crèdit emesa per CAIXA D´ENGINYERS/ CAIXA D'ENGINYERS.

 Calendari de tancament per la temporada 2021

 

 

Condicions generals:

 • Per a beneficiar-se de les condicions d'aquesta oferta és necessari haver efectuat reserva prèvia d'aquesta promoció, indicant que es desitja acollir a ella, amb anterioritat a la seva arribada al Parador.
 • Aquesta promoció no és acumulable a una altra mena de descomptes o preus especials i està subjecta a un nombre limitat d'habitacions. Tampoc és vàlida per a grups.

 

 
 
 

I si marxes de vacances, contracta l'Assegurança d'Assistència en Viatge

Viatja tranquil per tot el món amb les cobertures més completes. Dels imprevistos ens n'ocupem nosaltres. +Info

 
Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior