Detalle comercio Ingenium
logo Cars Barcelona

Cars Barcelona

Concessionari i Taller Oficial de Mercedes - Benz , amb més de 25 anys d'experiència s'ha convertit en un referent del sector.


        	banner Cars Barcelona
Fins a un 25% de descompte

Cars Barcelona, Concessionari i Taller Autoritzat Mercedes-Benz, que amb més de 25 anys d'experiència s'ha convertit en un referent del sector. Les seves quatre seus repartides per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (Barcelona ciutat, Sant Just Desvern i Sant Cugat del Vallès) ofereixen als seus clients el servei de venda de vehicles nous, d'ocasió i km 0; i el servei de taller i postvenda. A més, compta amb una àmplia gamma d'accessoris i productes de boutique Mercedes-Benz per a satisfer les seves necessitats.

 

Per ser soci de la Caixa d'Enginyers li oferim:

  • Amb la compra d'un vehicle de Km 0 o gerència de Mercedes-Benz, Smart o EQ Power, beneficia't de descomptes de fins a un 15% en vehicles seleccionats nous i d'ocasió.
  • I si ja tens un Mercedes-Benz o Smart, disposa d'un 15% de descompte en manteniment i reparacions, un 25% de descompte en canvi de pneumàtics i un 15% de descompte en accessoris i productes de la Boutique Mercedes-Benz de Cars Barcelona. A més de servei de carrosseria integral.

 

Promoció no acumulable.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior