Detalle comercio Ingenium
logo Europcar

Europcar

Oferta nacional amb turismes: fins a un 25% de dte. Oferta nacional amb furgonetes: fins a un 25% de dte. Oferta internacional: fins a un 10% de dte. CONTRACTACIÓ ON-LINE


        	banner Europcar
Fins a un 25% de descompte

Europcar podrà trobar els últims models de les millors marques: Audi, Volkswagen, Mercedes Benz, Renault, Seat, Peugeot, Nissan, BMW, etc. La varietat de la flota, formada per més de 80 models de 19 fabricants diferents, comprèn des d'utilitaris fins a cotxes de luxe, passant per vehicles cabriolé, tot terreny, de gran cilindrada i industrials.
 

  • Oferta nacional amb turismes: fins a un 25% de dte amb la màxima tranquil·litat (inclou: km il·limitat, assegurances sense franquícies, etc..)
  • Oferta nacional amb furgonetes: fins a un 25% de dte, des de 3'3m3 fins a 18m3
  • Oferta internacional: fins a un 10% de dte amb les millors condicions, les quals varien en funció del país, en general esta tot inclòs.

 

En productes rebaixats la botiga no té l'obligació d'aplicar el descompte.
Aquest descompte no és acumulable amb altres promocions.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior