Detalle comercio Ingenium
logo Philips

Philips

Productes per a la teva cura i la teva llar


        	banner Philips
Fins a un 10% de descompte

Philips és coneguda mundialment per impulsar la innovació, sempre amb l'objectiu d'oferir maneres noves i optimitzades de millorar la salut i el benestar de les persones. Amb marques tan potents com AVENT, Norelco i Sonicare, Philips és una de les empreses líders a tot el món, particularment en mercats com el de l'oci domèstic, els electrodomèstics, la cura personal i la salut.

 

  • 10% en Productes de Salut Personal i Electrodomèstics. Link aquí. Vàlid fins al 31/11/2021.
  • 10% de descompte a la botiga de Philips aplicable a tots els productes sense liquidació. Link aquí. Vàlid fins al 31/12/2021.
  • Outlet amb ofertes fins al 50% de descompte: Link aquí. Vàlid fins al 31/12/2021.

 


Condicions

  • A més, enviament gratuït en comandes superiors a 50 € i garantia de devolució durant els 30 dies en tota la gamma completa de productes relacionats amb la cura personal.
  • Promoció no acumulable amb altres.
  • Queden exclosos d'aquesta oferta els productes que tinguin un descompte ja aplicat i els productes de la categoria Salut, MySalus i liquidació.

Online

Important: si fas la compra a través de l’App del proveïdor no rebràs el teu descompte.

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior