Publicador de continguts

En su vigésimo aniversario, el patrimonio de los fondos de inversión de Caja Ingenieros Gestión supera la barrera de los mil millones de euros

30.09.2021

El proper mes de desembre, Caixa Enginyers Gestió compleix el seu vintè aniversari. La gestora de fons d'inversió del Grup Caixa d'Enginyers ha assolit una fita important: superar la barrera dels mil milions d'euros sota gestió. Cal remarcar que el patrimoni gestionat ha experimentat un creixement del 33 % durant l'últim any i ha augmentat un 73 % durant els últims cinc.

El director general de la gestora, Xavier Fàbregas, ha explicat que aquest fet coincideix amb el vint aniversari de l'Entitat i que el període "s'ha caracteritzat per grans fites en matèria de sostenibilitat". La gestora té un Ràting de Sostenibilitat de 4,8 planetes sobre 5 de possibles, segons la metodologia de Morningstar i Sustainalytics. Així mateix, el 61 % del seu patrimoni incorpora l'etiqueta ISR en la seva denominació. A més, amb l'entrada en vigor del nou Reglament sobre Finances Sostenibles de la Unió Europea (SFDR), prop del 80 % del seu patrimoni està reconegut com a article 8, és a dir, com a fons que promouen característiques sostenibles, ambientals o socials.

En aquest sentit, Caixa Enginyers Gestió és l'Entitat amb més productes reconeguts per Morningstar amb 5 globus ASG. A més, els nostres fons d'inversió estan posicionats entre els millors vehicles financers de gestores espanyoles tant en termes financers com de sostenibilitat.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior