Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers i Caixa Enginyers Gestió s'uneixen a un grup d'empreses i entitats internacionals per instar els Governs a implementar polítiques per lluitar contra la crisi climàtica

21.07.2021
Caixa d'Enginyers i Caixa Enginyers Gestió s'han adherit al “2021 Global Investor Statement to Governments on the Climate Crisis”, una declaració a través de la qual els signants demanem als Governs que implementin polítiques de pes que ajudin a abordar la crisi climàtica.

Aquesta declaració, liderada per The Investor Agenda i que entre els seus fundadors es troba l'ONU i PRI (Principis d'Inversió Responsable), reclama que els informes financers que emeten les empreses relacionats amb el clima i el medi ambient siguin obligatoris i més complets.

A més d'animar els inversors a promoure accions ambicioses quant a política climàtica, també posa de manifest els impactes devastadors de la pandèmia causada per la COVID-19 i demana plans de recuperació econòmica resilients que donin suport a la transició justa cap a un futur amb zero emissions. Els signants d'aquesta declaració creuen que és necessari establir objectius ambiciosos per aconseguir un món amb zero emissions. Per a això, cal que els Governs dels diferents països implementin polítiques climàtiques consistents a curt i mitjà termini amb l'objectiu de convertir-se en destinacions d'inversió cada vegada més atractives i enfortir el seu esforç per mantenir l'escalfament global per sota dels 1,5 ˚C.

Per a més informació visita els enllaços següents:

The Investor Agenda
Social Investor

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior