Slider cabecera noticias
Navegació per categories
Contenido Ancla Filtro Categorias
Resultats noticies
Publicador de continguts
 • La Fundació Caixa d'Enginyers participa en l'exposició "Quatre segles d'enginyeria espanyola a ultramar: segles XVI-XIX", a Sevilla.

  16/07/2018

  El president de la Fundació Caixa d'Enginyers, Josep Oriol Sala, va visitar l'exposició "Quatre segles d'enginyeria espanyola a ultramar: segles XVI-XIX" a l'Arxiu General d'Índies de Sevilla el passat 4 de juliol.
 • Sisena edició del renovat Premi Emprenedoria de la Fundació Caixa d'Enginyers

  05/07/2018

  Fundació Caixa d'Enginyers obre de nou el termini d'inscripció per a la VI Edició del seu Premi Emprenedoria. El certamen està dirigit a aquelles start-ups que precisin potenciar el seu negoci i impulsar el seu desenvolupament durant la fase inicial de creació.
 • foto firma conveni

  La Fundació Caixa d'Enginyers col·labora amb l'Observatori de les Fundacions de Catalunya

  25/06/2018

  La Coordinadora Catalana de Fundacions i la Fundació Caixa d'Enginyers han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual, la Fundació Caixa d'Enginyers dóna suport a l'Observatori de les Fundacions de Catalunya impulsat per la Coordinadora.
 • Foto becats

  La Fundació Caixa d'Enginyers entrega dues beques de 5.000€ per a la realització tesis doctorals en enginyeria

  14/06/2018

  En el marc de la Diada de l'Enginyer, celebrada el 12 de juny a Barcelona, la Fundació Caixa d'Enginyers va entregar dues beques de 5.000€ per a la realització de dues tesis doctorals en l'àmbit de l'enginyeria.
 • foto assistents al acte

  Acte final del programa Emprenedors de la Fundació Caixa d'Enginyers

  09/05/2018

  El passat divendres 4 de maig es va celebrar l'acte de clausura del programa Emprenedors de l'Institut de Formació Contínua IL3-UB i Fundació Caixa d'Enginyers.
 • imatge del Acte de l'Observatori de Divulgació Financera (ODF)

  Acte de l'Observatori de Divulgació Financera IEF-Fundació Caixa d'Enginyers

  09/05/2018

  El dilluns 7 de maig a la Borsa de Barcelona, es va dur a terme l'acte de l'Observatori de Divulgació Financera (ODF): "El cicle demogràfic i els seus efectes en l'economia i els mercats: el cas d'Espanya", amb la col·laboració de la Fundació Caixa d'Enginyers.
 • Fundació Caixa d'Enginyers impulsa tres projectes d'emprenedoria amb el concurs Ideas Making Point

  22/02/2018

  La Fundació Caixa d'Enginyers ha anunciat els tres guanyadors del seu concurs anual Ideas Making Point, dirigit a emprenedors en els àmbits de la ciència, la tecnologia i la innovació. El jurat ha seleccionat els tres projectes més creatius -Ai Scope, Biothers i Gain Motorcycles-, que rebran una dotació econòmica de 5.000€, 4.000€ i 3.000€ respectivament per fomentar el seu desenvolupament.
 • Foto concert

  La Fundació Caixa d'Enginyers recolza diferents iniciatives durant el cap de setmana

  19/02/2018

  El darrer cap de setmana la Fundació Caixa d'Enginyers ha recolzat diferents institucions amb les que manté convenis de col·laboració.
 • foto del concurs Acció 50

  Fundació Caixa d'Enginyers entrega els premis del concurs Acció 50 a Ongawa i Sèlvans

  01/02/2018

  Fundació Caixa d'Enginyers, va fer entrega dels premis del concurs Acció 50 a la ONG Ongawa, pel seu projecte de sostenibilitat "Arròs que il·lumina", i a l'Associació Sèlvans, pel seu projecte ecològic "Os Bru i boscos madurs: preservant les joies dels Pirineus".
 • La V edició dels Premis Emprenedoria de la Fundació Caixa d'Enginyers ja tenen guanyadors

  04/01/2018

  Fundació Caixa d'Enginyers premia el talent i l'excel·lència professional de les start-ups espanyoles amb la V edició dels Premis Emprenedoria 2017 per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. L'Entitat té l'objectiu de potenciar el negoci dels projectes, constituïts a partir de gener de 2016, i beneficiar així el seu desenvolupament i creixement.
 • foto guanyador de la beca

  Fundació Caixa d'Enginyers entrega la Beca Isabel de P. Trabal a l'investigador Jorge Querol Borrás

  03/01/2018

  Fundació Caixa d'Enginyers ha escollit a Jorge Querol Borrás, de la Universitat Politècnica de Catalunya, com a guanyador de la 5ª edició de la Beca Isabel de P. Trabal 2017. El seu projecte en matèria de desenvolupament d'eines per a la detecció, localització i mitigació d'interferències, així com de sistemes anti-inhibidors de senyals per augmentar la seguretat dels receptors de GPS i GNSS, compleix amb les expectatives de qualitat, excepcionalitat i excel·lència que regeix el certamen.
 • foto guanyadora sorteig

  Els projectes de l'ONG Ongawa i Selvans, guanyadors del concurs Acció 50 de la Fundació Caixa d'Enginyers

  20/12/2017

  Els projectes de sostenibilitat "Arròs que il·lumina", de l'ONG Ongawa (34% dels vots), i "Ós Bru i boscos madurs: preservant les joies dels Pirineus", de l'associació Selvans (21% dels vots), són els dos guanyadors del concurs Acció 50, organitzat per la Fundació Caixa d'Enginyers, institució que centra els seus esforços en el desenvolupament integral de la societat.
 • foto guanyadors

  Premis Bonaplata 2017 per la valoració del patrimoni industrial tècnic i científic

  01/12/2017

  El passat 29 de novembre es va celebrar el lliurament dels premis BONAPLATA 2017, on hi va participar Víctor Cardona, director RSC / Comunicació de Caixa d'Enginyers.
 • foto selvans

  Fundación Caja de Ingenieros se une a la primera red de Bosques Saludables e Itinerarios Terapéuticos de España

  13/11/2017

  El projecte és un concepte innovador d'ecoturisme de salut i contribueix a la protecció i conservació dels boscos. "Banys de bosc" és un itinerari terapèutic amb exercicis sensorials beneficiosos per a la salut de les persones. Fundació Caixa d'Enginyers és el patrocinador oficial del bosc de Can Fornaca, Caldes de Malavella, un dels primers a posar-se en marxa.
 • foto del curs

  El curs "Fes Clic a Youtube" finalitza amb 14 joves formats i motivats

  15/09/2017

  El 6 de setembre, en el Casal de Barri Bac de Roda Poblenou, es va celebrar l'acte de clausura del projecte "Fes Clic a Youtube", un curs gratuït finançat per la Fundació Caixa d'Enginyers i organitzat per la Fundació IRES que donava l'oportunitat a 14 joves d'aprendre de Roc Masseguer (Outconsumer), un reconegut youtuber i periodista.
 • foto firma del conveni

  Les fundacions Caixa d'Enginyers i Acció Solidària Contra l'Atur signen un conveni per fomentar l'emprenedoria

  05/10/2017

  Amb una dotació de 35.000 euros, l'objectiu és finançar projectes joves, a cost zero.
 • foto firma de l'acord

  Fundació Caja d'Enginyers aposta per la integració social de joves en situació de vulnerabilitat

  15/09/2017

  Fundació Caixa d'Enginyers i Sant Pere Claver - Fundació Serveis Socials signen un acord de col·laboració en el qual l'Entitat col·labora en el Centre de Capacitació "My Life", un projecte pedagògic dirigit a persones en risc d'exclusió social per fomentar la seva autonomia
 • foto de l'acord

  Fundació Caixa d'Enginyers firma un acord per col·laborar amb el Banc dels Aliments

  21/07/2017

  La signatura del nou conveni dóna continuïtat a una col·laboració per contribuir a la distribució d'aliments refrigerats i congelats
 • foto del conveni

  Fundación Caja de Ingenieros se une al proyecto de inclusión social y laboral de personas refugiadas de la UAB

  04/07/2017

  El conveni de col·laboració entre la Fundació Autònoma Solidària i la Fundació Caixa d'Enginyers promou la plena integració de persones sol·licitants de protecció internacional. El programa Acollida de la UAB és una experiència pionera d'intervenció en matèria d'acollida integral de persones refugiades a l'àmbit universitari que, des de l'octubre del 2016, acull a joves refugiats que s'allotgen a la Vila Universitària UAB.
 • foto de l'acte ODF

  Acte de l'Observatori de Divulgació Financera (ODF)

  27/06/2017

  El dilluns 26 de juny, a la Sala d'Actes de la Borsa de Barcelona (Passeig de Gracia, 19, Barcelona) i dins de l'acord de col·laboració entre la Fundació Caixa d'Enginyers amb l'Institut d'Estudis Financers (IEF), que té com a objectiu la impulsió de l'Observatori de Divulgació Financera (ODF), es va realitzar una jornada sota el títol: "La revolució Blockchain i els mercats financers".