Publicador de continguts

Arrenca la 4ª Edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’, organitzat per la Fundació Caixa d'Enginyers

07.04.2021
El concurs impulsa el desenvolupament de propostes emprenedores, relacionades amb la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat, amb especial interès pels projectes que advoquen per la preservació del medi ambient

La Fundació Caixa d'Enginyers obre el termini d'inscripció a la 4ª edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal, concurs que impulsa el desenvolupament de projectes en fase inicial i que compta amb una dotació econòmica de 10.000€. L'objectiu de la Fundació amb aquest premi és donar suport a l'emprenedoria i contribuir a la transformació d'idees de negoci en empreses reals. En aquesta convocatòria, l'anterior edició de la qual va comptar amb més de 140 projectes, s’hi poden presentar idees de negoci en fase inicial de tot el país.

A través d'aquest premi, la Fundació Caixa d'Enginyers impulsa propostes emprenedores i innovadores relacionades amb la ciència i la tecnologia, amb especial focus en projectes dels àmbits de l’enginyeria i que contribueixin a la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Totes aquestes són línies d'actuació en les quals se centra l'activitat de la Fundació i que se sumen a altres àrees de treball, com el suport a les persones en risc d'exclusió social i el foment d'activitats de recerca que contribueixin a perfeccionar el món laboral i empresarial.

“El 2020, amb més 140 projectes presentats, vàrem batre el nostre propi rècord, van ser treballs de gran qualitat. En aquesta quarta edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’ convidem a participar a tots aquells que vulguin testar la seva idea de negoci. El nostre Comitè de Selecció, a més de triar els projectes guanyadors, interactua amb els finalistes aportant valor als projectes perquè es converteixin en propostes empresarials d'èxit”, explica Iñaki Irisarri, Coordinador de la Fundació Caixa d'Enginyers.

El ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’ compta amb un Comitè de Selecció encarregat d'avaluar la viabilitat de cada projecte i de seleccionar-ne els 10 millors, que rebran sessions individuals i en grup per a acabar de definir les seves idees de negoci durant els tres mesos següents a l'enviament dels projectes. Tots els treballs presentats seran avaluats pel Comitè de Selecció amb la informació oferta en el formulari d'inscripció, el Business Model Canvas de la seva idea de negoci.

Aquest Comitè estarà format per representants de la Fundació Caixa d'Enginyers i membres de Peninsula Corporate Innovation, que integra perfils dels àmbits de l'estratègia, negocis, màrqueting i tecnologia. El nom del projecte guanyador es farà públic durant el mes de juliol.

Els interessats poden consultar les bases del concurs i emplenar el formulari d'inscripció a través de https://premioideasinnovadoras.com/ca/ fins al 4 de maig de 2021.

Aplicacions anidades
Ves Superior