Publicador de continguts

Els fons d’inversió del Grup registren nivells històrics de qualificació segons el Rating Morningstar

08.04.2020
En un dels pitjors moments dels mercats financers, els fons d’inversió i plans de pensions del Grup Caixa d’Enginyers aconsegueixen una pluja d’estrelles Morningstar.

Els alts nivells de qualificació dels fons i plans de pensions del Grup Caixa d’Enginyers, segons el Rating Morningstar, son un clar indicador de la solidesa de l’Entitat, de la resiliència del model cooperatiu, així com del potencial de les inversions socialment responsables i dels seus equips de gestió.

Els fons d’inversió han registrat màxims històrics. El CE Iberian Equity, FI obté de nou la màxima qualificació (5 estrelles), a tres anys. Per part seva, el CE Environment ISR, FI compleix tres anys i passa a tenir 4 estrelles a tres anys. A més, set fons més de Caixa Enginyers Gestió experimenten un augment significatiu d’estrelles en diferents períodes.

Per part seva, destaca l’increment d’estrelles del pla de pensions CE Multigestió, PP en la categoria 3 i 5 anys, obtenint la màxima qualificació (5 estrelles).

Aquesta progressió marca una tendència en línia de poder assegurar que la Inversió Socialment Responsable al Grup Caixa d’Enginyers contribueix no només a un impacte positiu en aspectes ASG (Ambientals, Socials i de Bon Govern), sinó que també genera rendibilitat financera i una preservació de capital en moments de volatilitat. 

 

Font: Caixa Enginyers Gestió

 

Aplicacions anidades
Ves Superior