Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers Gestió, única gestora espanyola que participa en la campanya de no divulgació de la Carbon Disclosure Project (CDP) 2023

07.06.2023

Fundada el 2000, la CDP és una organització global sense ànim de lucre que administra el sistema mundial de divulgació ambiental per a empreses, ciutats, estats i regions. Fins ara, ha crescut fins a tenir la millor base de dades mediambiental alineada amb TCFD (Task Force on Climate-related Financial Disclosures), i el seu objectiu és cobrir el 90 % de les empreses de més impacte del món per al 2025.

En la seva campanya de no divulgació, la CDP destaca: “La nostra campanya anual de no divulgació ofereix als inversors l'oportunitat d'involucrar activament les empreses que han rebut la sol·licitud de divulgació de CDP, però que no han proporcionat cap resposta. L'objectiu de la campanya és impulsar una transparència corporativa més gran entorn del canvi climàtic, la desforestació i la seguretat de l'aigua, i anima les empreses a respondre a la sol·licitud de divulgació de CDP.

Caixa Enginyers Gestió es va adherir el 2016 a la Carbon Disclosure Project (CDP), la finalitat de la qual és impulsar una transparència corporativa més gran entorn del canvi climàtic, la desforestació i la gestió de l'aigua sol·licitant a les empreses que responguin qüestionaris sobre aquests tres àmbits. La divulgació d'aquesta informació és crucial per impulsar l'acció cap a un futur amb menys emissions de carboni i una gestió responsable de l’aigua.

La campanya de la Carbon Disclosure Project de 2023 té com a objectiu d’aconseguir fer engagement amb més de 1.600 companyies entre les que destaquen, Saudi Aramco, Exxon Mobil Corporation, Glencore, Chevron, Tesla Inc, Volvo Group, Roche Holding AG, Swatch Group o Caterpillar.

Cal destacar que en aquesta ‘Campanya de no divulgació (NDC) 2023’ de CDP, com se l'ha denominat, i tot i el compromís d’avançar cap a una economia neutral en emissions, només participa una gestora espanyola: Caixa Enginyers Gestió.

Per a veure més detall sobre la campanya premi aquí.

Aplicacions anidades
Botón noticias económicas
Ves Superior