Slider cabecera noticias
Navegació per categories

Filtrar per:

Contenido Ancla Filtro Categorias
Resultats noticies
Publicador de continguts
 • foto First Lego League

  Fundació Caixa d'Enginyers promou la ciència i la tecnologia entre els joves

  21/02/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers, en el marc de la col·laboració amb la UVic, patrocina la cinquena edició de la First Lego League que va tenir lloc el 18 de febrer a la Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
 • foto del acto

  Fundació Caixa d'Enginyers impulsa la divulgació financera

  17/02/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers ha signat un acord de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Financers, IEF, per impulsar l'Observatori de Divulgació Financera, ODF, en el marc del seu compromís amb el foment de l'educació financera, la recerca i la innovació.
 • foto dels premis

  La Fundació Caixa d'Enginyers i la UPM premien als millors expedients acadèmics

  16/02/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers va fer lliurament, el passat divendres 27 de gener, de les beques i premis que s'atorguen als alumnes de la Universitat Politècnica de Madrid que han obtingut un expedient acadèmic brillant.
 • foto Ideas Making point

  Fundació Caixa d'Enginyers impulsa l'emprenedoria amb el desenvolupament dels tres projectes guanyadors d'Ideas Making Point

  09/01/2017

  La Fundació Caixa d'Enginyers ha anunciat oficialment aquest dilluns els tres guanyadors del seu concurs anual dirigit a projectes de l'àmbit emprenedor Ideas Making Point.
 • foto bosc

  La Fundació i tu, per un futur més sostenible

  05/01/2017

  El Grup Caixa d'Enginyers reforça el seu compromís amb l'acció social i la sostenibilitat potenciant el paper de la Fundació i les accions de responsabilitat social corporativa amb un augment progressiu de recursos per construir un futur més sostenible.