Slider Bonpreu
Intro Bonpreu

 

Cada vegada que realitzis una compra amb la teva targeta de Caixa d'Enginyers de, com a mínim, 15 euros a qualsevol supermercat Bonpreu o Esclat, podràs retirar de 50 a 150 euros en efectiu.

 

Fes la teva compra, passa per caixa
i sol·licita els teus diners en efectiu

Ja tens a la teva butxaca
fins a 150 euros!

 

Amb 190 supermercats a la teva disposició!

 

Mas informacion acord bon preu

FAQ - Tens cap dubte?

Clica aquí per desplegar les nostres preguntes i respostes.

Pots retirar efectiu realitzant una compra mínima de 15 euros a qualsevol supermercat Bonpreu i Esclat.

Queden exclosos els minimercats (establiments en gasolineres EsclatOil) i aquells que únicament disposin de caixes d'autoservei.

No, a les caixes en les quals realitzes el pagament de la teva compra sense suport de personal de la botiga, actualment no es troba aquesta opció habilitada.

Pots retirar des de 50 euros fins a 150 euros cada vegada que realitzis una compra amb la teva targeta de Caixa d'Enginyers de, com a mínim, 15 euros.

Actualment, no és possible retirar diners a crèdit, únicament a dèbit.

Recorda que també pots retirar efectiu a dèbit utilitzant la teva targeta de crèdit.

Pots retirar efectiu per cada compra que realitzis de, com a mínim, 15 euros a supermercats Bonpreu o Esclat.

Tens cinc disposicions mensuals gratuïtes per titular i per mes en supermercats Bonpreu i Esclat, en caixers nacionals adherits a l'acord i en caixers internacionals.

  • En supermercats Bonpreu i Esclat, a partir de la sisena operació mensual, el cost serà de 0,30 euros per operació.
  • En caixers nacionals adherits a l'acord, a partir de la sisena operació mensual el cost serà de 0,65 euros per operació; 0,55 euros a la xarxa Euro 6000. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros, més la comissió de 0,65 euros (0,55 euros en caixers Euro 6000), sense cap operació exempta. Consultes: 0,50 euros.
  • Per a caixers internacionals: 3%, mínim 3 euros, en operacions d'efectiu a dèbit i 4,50% a crèdit, mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros. En cas que l'entitat propietària del caixer cobri comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci.

A més, a la xarxa de caixers de Caixa d'Enginyers tens retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros.

Com en tots els nous serveis, pot ser que al principi es generin dubtes per ambdues parts. Si tens qualsevol incidència, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels següents canals:

Slider reducido hazte socio
Descarga la BM

 

 

Encara no tens la teva Banca MOBILE?
Localitza les nostres oficines, caixers, caixers amb acord i establiments Bon Preu més propers.

Descarrega-te-la ara!

Enlace a App Store    Enlace a Google play