Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers se suma a la borsa d’entitats del Servei de Finançament Cambra, per col·laborar en l’impuls de l'economia del territori i ajudar les empreses a fer créixer els seus projectes

15.10.2021
A través d’aquest conveni, l’entitat cooperativa posarà al servei de les empreses sol·licitants el seu equip especialitzat per trobar el finançament adequat pels seus negocis.

Caixa d’Enginyers s’adhereix a la borsa de 20 entitats del món financer, públic i privat, amb les quals comptarà el nou Servei de Finançament de la Cambra de Barcelona, per impulsar les pimes, autònoms i empreses emergents.

Mitjançant aquest acord, la Cambra de Comerç de Barcelona es compromet a posar en contacte les empreses que ho sol·licitin amb Caixa d’Enginyers. En aquest sentit, la cooperativa de crèdit oferirà un assessorament personalitzat, a través d’un equip especialitzat, que donarà suport a la viabilitat econòmica de les operacions i analitzarà les empreses sol·licitants per oferir un finançament adequat a la seva estructura.

Un dels objectius de Caixa d’Enginyers és que la limitació de recursos no impedeixi el desenvolupament òptim de les empreses que formen part de la massa social. És per això que ofereixen moltes possibilitats de finançament, com són els préstecs ECO, la línia ICO, les línies de garantia SGR o suport financer per complementar les recentment creades ajudes europees Fons Next Generation, l’obtenció de les quals requereix d’un estudi i una tramitació molt específica.

“Volem formar part de la recuperació econòmica i estar al costat del teixit empresarial de Barcelona. Estem molt satisfets amb aquest acord amb la Cambra de Comerç de Barcelona, que ens permetrà col·laborar en l’impuls de l’economia de la ciutat ajudant a les empreses a dur a terme els seus projectes”, ha declarat Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, que considera que el Servei Finançament Cambra arriba en el moment idoni, quan el teixit empresarial necessita recuperar les esperances i créixer de nou.

Cultura financera i oportunitats per a nous negocis

En aquest sentit, el Servei Finançament Cambra es posa a disposició de les empreses per millorar la seva cultura financera i facilitar el contacte amb els principals operadors del mercat financer (públic, privat i de banca de negocis) per donar resposta a les necessitats financeres del teixit empresarial.

“El finançament és un dels factors més rellevants per al creixement, el desenvolupament i la competitivitat de les empreses. Malauradament, a causa de la Covid-19, les empreses han hagut de fer front a una situació d’excepcionalitat que els ha dificultat l’accés al finançament”, lamenta la presidenta de la corporació, Mònica Roca i Aparici.

Per aquest motiu, el Servei compta amb una forta xarxa d’entitats col·laboradores, entre les quals hi ha bancs, centres de desenvolupament i recerca, administracions públiques, partners privats, fòrums d’inversió i empreses d’adquisició i avals. Per així, absorbir les sol·licituds de finançament de les empreses emergents catalanes, poder-ne impulsar el creixement i la recuperació econòmica.

Aplicacions anidades
Ves Superior