Aplicacions anidades
Indicador de riesgos genérico

 

 

INDICADOR DE RISC PER A DIPÒSITS:

 

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

ALERTAS SOBRE LA LIQUIDITAT PER A DIPÒSITS:
 

El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estàn subjectes a comissions o penalitzacions.
 

Caixa d'Enginyers es troba adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit, previst en el Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre. L'import garantit serà d'un màxim de 100.000 euros per dipositant, segons s'estableix en l'article 10.1 del Reial Decret-llei 16/2011, de 14 d'octubre.

INDICADOR DE RISC PER A FONS D'INVERSIÓ:

Potencialment menor rendiment
- Risc 1 2 3 4 5 6 7 + Risc
Potencialment major rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui lliure de risc.

Intro Fondeposito

Amb el CE FonDipòsit faràs un primer pas cap a la inversió com a forma d'estalvi basat en la diversificació i el llarg termini.

Características FonDepósito

 

CE FonDipòsit és el producte de Caixa d'Enginyers adreçat especialment a estalviadors tradicionals per tal que comencin a invertir aplicant el principi de la diversificació i amb un perfil de risc moderat a llarg termini.

Diversificació
"No s'han de posar tots els ous a la mateixa cistella"
 

CE FonDipòsit proposa invertir aplicant una doble diversificació:

  • Un dipòsit a termini fix a 18 mesos a 0,30% TAE (0,30% TIN).
  • Mínim del 50% de la inversió en un fons d'inversió de Retorn Absolut CI Gestió Dinàmica, FI de perfil de risc moderat. Els fons de Retorn Absolut persegueixen aconseguir una rendibilitat positiva independentment de l'escenari de mercat de cada moment i tenen per objectiu la preservació del capital. Es caracteritzen per la seva baixa volatilitat buscant una baixa correlació amb altres mercats i actius financers.

Llar Termini
"La inversió ha de ser com esperar que la pintura s'assequi o que la gespa creixi" (Paul Samuelson. Premi Nobel d'Economia 1970)

Els fons d'inversió tenen un termini recomanat d'uns 5 anys, però CE FonDepòsit et proposa un termini de 18 mesos, temps suficient per valorar l'evolució i el valor que et poden aportar els fons d'inversió.

Quan arribi el venciment del CE FonDipòsit, és recomanable mantenir la inversió un temps superior, i podràs decidir si vols seguir una altra estratègia canviant de fons sense penalització ni cost fiscal.

 

CE FonDipòsit et facilita augmentar la diversitat de la teva cartera d'inversions mitjançant la combinació de dos productes: una imposició a termini fix a 18 mesos amb liquidació a venciment i una subscripció pel mateix import, o superior, del fons CE Gestió Dinàmica, FI.


 

1. Dipòsit a termini fix a 18 mesos

Dipòsit a termini fix a 18 mesos:

Imposició a termini fix a 18 mesos i amb liquidació a venciment al 0,30% TAE (0,30% TIN).1

Inversió mínima a partir de 2.000 euros i màxima fins a 50.000 euros.

 

2. Fons d'inversió

Inversió de la mateixa quantitat o superior en un dels següents fons d'inversió2 de Caixa d'Enginyers:

 

CI GESTIÓ DINÀMICA, FI

Indicador de risc del fons d'inversió:
 

Potencialment menor rendiment
- Risc 1 2 3 4 5 6 7 + Risc
Potencialment major rendiment

La categoria "1" no significa que la inversió estigui lliure de risc.

Fons de Retorn Absolut que inverteix en un ampli ventall de tipus d'actius amb diferents estratègies de gestió i amb un excel·lent control de riscos. Amb aquest fons d'inversió, els partícips es poden beneficiar d'una gestió que aporta descorrelació respecte a la renda variable i la renda fixa, amb la qual cosa es poden obtenir rendibilitats en qualsevol entorn.

 

 

El fons CE Gestió Dinàmica, FI està qualificat amb un perfil de risc moderat. Aquest perfil es defineix com aquell que busca, a mitjà termini, rendiments superiors als tipus d'interès de mercat i que accepta nivells moderats de risc que poden generar pèrdues. Els fons de Retorn Absolut persegueixen aconseguir una rendibilitat positiva, independentment de l'escenari de mercat de cada moment, tenen per objectiu la preservació del capital i es caracteritzen per la seva baixa volatilitat buscant una baixa correlació amb altres mercats i actius financers.

 

Consulta la Informació precontractual del FonDipòsit


Aplicacions anidades
Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita-ho ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci/contractar

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
 

Truca'ns

900 300 321

 

Ves Superior