Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers i Edmond de Rothschild llancen CdE HORIZON 2028, un nou fons de renda fixa a venciment

27.10.2022
  • Caixa d'Enginyers confia en la renda fixa a venciment per oferir un producte d'inversió amb sensibilitat limitada a la pujada de tipus d'interès, donant resposta a l'entorn d'incertesa econòmica actual.
  • El nou fons CdE HORIZON 2028, amb un horitzó temporal d'inversió a 31 de desembre del 2028, estarà disponible a partir del 2 de novembre per als socis i sòcies de Caixa d'Enginyers.
  • Aquest fons és fruit de l'aliança de Caixa d'Enginyers amb la gestora Edmond de Rothschild Asset Management, pionera en matèria de fons de renda fixa a venciment internacional, amb més de 10 fons llançats des del 2008.

Acte de presentació del fons CdE Horizon. D’esquerra a dreta: Mario Guardia, director de banca personal i Premium de Caixa d'Enginyers; Sébastien Senegas, director per a Espanya i Portugal i Amèrica Llatina d'Edmond de Rothschild AM; Celia Benedé, directora de Distribució i Gestió Discrecional de Carteres de Caixa d'Enginyers; Bas Fransen, director de Mercat de Capitals de Caixa d'Enginyers.


En la conjuntura econòmica actual, en què l'alça dels tipus d'interès i la incertesa dominen els mercats financers i l'economia global, Caixa d'Enginyers llança, de la mà de la reconeguda gestora Edmond de Rothschild Asset Management (EDRAM), CdE HORIZON 2028, un nou fons d'inversió de renda fixa a venciment que té com a objectiu obtenir una rendibilitat neta anualitzada superior al 3,50%.

El nou producte financer, que té com a horitzó temporal d'inversió el 31 de desembre del 2028, estarà disponible per als socis de l'Entitat a partir del proper 2 de novembre. Classificat com a Article 8 segons el Reglament de Divulgació de Finances Sostenibles (SFDR), amb aquest nou fons l'Entitat demostra la seva ferma aposta pels productes i serveis financers socialment responsables, integrant factors Ambientals, Socials i de Bon Govern (ASG), amb la finalitat d’impactar positivament en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En paraules de Celia Benedé, directora de Distribució i Gestió Discrecional de Carteres de Caixa d'Enginyers, “conscients de la situació actual, ara és el moment de comptar amb productes i serveis que ofereixin bones condicions de rendibilitat i que alhora no es veuen massa afectats per la variació dels tipus d’interès, els diferencials de crèdit i l’evolució dels mercats financers en general. Tot això sense deixar de banda el compromís amb el medi ambient i la societat tan present sempre a Caixa d'Enginyers. Gràcies a l'aliança amb Edmond de Rothschild Asset Management, gestora de prestigi internacional reconegut, podem oferir als nostres socis el nou fons CdE Horizon 2028”.

Des d'Edmond de Rothschild Asset Management, estem il·lusionats amb aquest acord amb Caixa d'Enginyers i convençuts que és el moment de mercat adequat per llançar un nou fons de Renda Fixa a venciment. La nostra experiència en la gestió d'aquest tipus de productes, després de 10 fons llançats en els darrers 15 anys, ens permet confiar que aconseguirem l'objectiu d'aquest fons”, confirma Sébastien Senegas, director per a Espanya i Portugal i l'Amèrica Llatina d'Edmond de Rothschild Asset Management.

Amb un perfil de risc moderat i amb una cartera que inverteix en bons corporatius amb un enfocament a venciment de comprar i gestionar, aquest nou vehicle d'inversió es configura com una opció atractiva que permet obtenir una rendibilitat coherent amb l'escenari actual, marcat per l’alça dels tipus d’interès i els diferencials de crèdit. En definitiva, una gestió basada en conviccions sobre el mercat de deute corporatiu, amb el suport de l'experiència de l'ampli equip de gestió de renda fixa del grup Edmond de Rothschild en aquesta classe d'actius.

Aplicacions anidades
Ves Superior