Publicador de continguts

Ana Hoyos, Directora d’Aplicacions de Caixa d’Enginyers, a la sessió ‘Blockchain, present i futur d’una tecnologia que canvia els models de negoci’

28.10.2019

Ana Hoyos, Directora d’Aplicacions de Caixa d’Enginyers, va presidir, el passat 25 d’octubre, la jornada ‘Blockchain, present i futur d’una tecnologia que canvia els models de negoci’, en el marc de la Jornada dels Economistes 2019, organitzada pel Col·legi d’Economistes de Catalunya. Aquest any, la jornada s’ha centrat en abordar l’economia digital i la sostenibilitat, dos conceptes molt relacionats i que preocupen a nivell social pels seus efectes a curt, mig i llarg termini.

La taula rodona va estar formada per professionals de referència en Blockchain, com son Victoria Gago, cofundadora de la European Blockchain Convention, inversora professional i emprenedora; Luz Parrondo, professora de Comptabilitat i Finances de la UPF Barceloan School of Management i Directora del Postgrau en Blockchain; i Jaume Solé, enginyer industrial i Màster per la Universitat Politècnica de Catalunya, consultor d’IT a eSonde Group i expert en Blockchain.

Ana Hoyos va ser l’encarregada de tancar la sessió, on va destacar que “quan parlem de Blockchain, parlem de traçabilitat, eficiència, model descentralitzat, reducció de costos o col·laboració entre diferents sectors. En definitiva, representa un canvi en els models de negoci que té unes grans possibilitats en els serveis financers”.

Aplicacions anidades
Ves Superior