Inici
Características Renting

 

 

Per què escollir Ingenium Renting? Perquè portem la tranquil·litat que proporciona el servei de Rènting a un nivell superior.

Ingenium Rènting inclou, entre d'altres serveis:

 

 • Manteniment preventiu i correctiu: totes les revisions periòdiques necessàries, així com les reparacions de carrosseria o mecàniques
 • Assistència en viatge
 • Canvi de pneumàtics: tants canvis com siguin necessaris per mantenir la seguretat del vehicle i complir amb la normativa de trànsit
 • Lliurament i recollida d'un vehicle de substitució on tu indiquis.
 • Assegurança a tot risc i gestió de sinistres.
 • Servei d'assistència 24/7
 • Club ALD: avantatges exclusius per als conductors
 • Opció de compra del vehicle al venciment del contracte
 • I molts més

 

Promocions Actuals:

 


NISSAN LEAF (Elèctric)
40kWh Acenta 5P*

Quota mensual:
605,93 euros
IVA i manteniment inclosos

Termini: 48 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 0 gr/km  Consum mitjà: 0 L/100km

NISSAN LEAF

TOYOTA COROLLA (Híbrid)
1.8 125H ACTIVE TECH E-CVT SEDAN 4P*

Quota mensual:
431,64 euros
IVA i manteniment inclosos

Termini: 48 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 77 gr/km  Consum mitjà: 3,4 L/100km


SEAT LEÓN (GLP)
1.5 TGi 96kW (130cv) S&S Style Visio Ed 5P*

Quota mensual:
418,74 euros
IVA i manteniment inclosos

Termini: 48 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 98 gr/km  Consum mitjà: 4,8 L/100km


PEUGEOT 308
Business Line BlueHDi 75kW (100CV) 5P*

Quota mensual:
361,55 euros
IVA i manteniment inclosos

 

Termini: 60 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 93 gr/km Consum mitjà: 4,1 L/100km


SEAT LEON
St 1.6 TDI 85kW (115CV) S&S Style Ed Nav 5P familiar

Quota mensual:
382,53 euros
IVA i manteniment inclosos

Temini: 60 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 108 gr/km  Consum mitjà: 4,2 L/100km


PEUGEOT 3008
1.2 PURETECH 96kW (130CV) ALLURE S&S 5P*

Quota mensual:
405,97 euros
IVA i manteniment inclosos

Termini: 60 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 117 gr/km  Consum mitjà: 5,1 L/100km


FIAT DOBLO CARGO
Cargo Base 1.3 Multijet 70kW 95cv 3P**

Quota mensual:
339,56 euros
IVA i manteniment inclosos

Termini: 60 mesos / Quilòmetres any: 15.000

 

Emissions: 133 gr/km  Consum mitjà: 5 L/100km


 

Els preus inclouen IVA i manteniment. Sense aportació inicial. Oferta vàlida fins al 31/12/2019 o fins a fi d'existències (108 unitats). La fotografia pot no coincidir amb la versió /accessoris de l'oferta.

* Berlina amb porta. ** Derivat de turisme.

 

Servei d'Arrendament de Vehicles a Llarg Termini (rènting) contractat amb ALD AUTOMOTIVE S.A., inscrita al R.M. de Madrid, Tom 2.522, foli 157, full nº M-44080, C.I.F. A-80.292.667. Tant la titularitat dels vehicles arrendats com la prestació de serveis derivats d'aquest servei, especificades a les condicions generals i particulars del contracte, són a càrrec d'ALD AUTOMOTIVE, S.A. La Cooperativa de Consumidors Ingenium Shopping "CONSUMIDORS I USUARIS DELS ENGINYERS S. COOP. C. Ltda" actua com a comercialitzadora d'aquest servei de Renting de forma exclusiva entre els seus socis.

 


 

 • Cotxe nou sense necessitat de fer cap desemborsament inicial.
 • Més liquiditat a tresoreria: no requereix desemborsament inicial i la totalitat de la despesa, tant d'adquisició com de manteniment, es periodifica mensualment.
 • Allibera recursos financers, que permeten a l'empresa augmentar o millorar la seva ràtio d'endeutament, i fins i tot dedicar-los a altres partides que així ho requereixin.
 • Millora el balanç de la teva empresa o negoci: el Rènting es comptabilitza com a despesa i no com a actiu, de manera que no cal proveir ni reflectir la flota en l'actiu de la companyia. Això millora el balanç de cara a entitats financeres o proveïdors i facilita el possible finançament extern en cas de requerir-lo.
 • Adequació de la flota a les necessitats presents: amb el Rènting es pot planificar la flota segons les necessitats actuals, sense risc a sobredimensionar-la innecessàriament.
 • Previsió econòmica: la quota de Rènting és fixa, la qual cosa facilita fer previsions pressupostàries i descarta despeses imprevistes associades al seu ús habitual, com les derivades d'avaries. Únicament variarà en funció dels comunicats de sinistre oberts: es bonifica si són pocs comunicats o s'incrementa si són molt freqüents; tot això aplicant la clàusula bonus malus de l'assegurança.
 • Vehicles més ecològics i amb l'última tecnologia: els cotxes nous contaminen menys i incorporen les últimes novetats en matèria de seguretat i connectivitat.
 • Menys gestions: en finalitzar-ne l'ús, la companyia de Rènting s'encarrega de la venda del vehicle, de fer la transferència i de la paperassa que tot això implica. Passa el mateix en cas d'accidents (comunicats, responsabilitat civil, etc.).
 • Més informació: la companyia de Rènting proporciona estadístiques sobre la utilització dels vehicles (consum de carburant, avaries, mals usos...), que poden ajudar en la presa de decisions i a optimitzar el servei.

 


Professionals i Autònoms

 

IRPF

El professional autònom es pot deduir en la seva declaració d'IRPF, tant en la seva estimació directa normal com directa simplificada, fins al 100% de les quotes de Rènting.

La correlació entre les quantitats que abona el professional per l'arrendament del vehicle i l'obtenció d'ingressos només pot existir si el vehicle es destina exclusivament a l'activitat professional o empresarial declarada per l'arrendatari.

El professional autònom o empresari ha d'acreditar, si s'escau, l'ús del vehicle per a aquesta finalitat.

 

 

IVA

El professional autònom té dret a la deducció del 50% d'IVA suportat per operacions de Rènting. Per a això, ha d'acreditar un grau efectiu d'utilització del vehicle en el desenvolupament de l'activitat professional

Les presumpcions que estableix la normativa són que "quan es tracti de vehicles automòbils de turisme i els seus remolcs, ciclomotors i motocicletes, es presumiran afectats al desenvolupament de l'activitat professional en la proporció del 50%", seguint la definició que estableix la Llei de Trànsit, Circulació de Vehicles a Motor i Seguretat Vial.

La legislació estableix una sèrie d'excepcions en què es presumeix que el vehicle està afectat 100% per l'activitat (per exemple, els agents comercials o el transport de passatgers).

En el moment en què es doni al vehicle una utilitat diferent a l'aplicada inicialment, el professional ha de regularitzar la situació fiscal i no es pot deduir cap quantitat.

 

 

Empreses 

 

Les quantitats de l'arrendament d'un vehicle tenen caràcter deduïble en funció de l'ús del vehicle i són de diferent quantitat depenent de l'afecció que tingui el vehicle i del seu ús, tant a nivell d'empresa com d'usuari/empleat.

 

 

1.  Vehicle afecte 100% a l'activitat empresarial (ús exclusiu per a l'empresa)

Per a l'empresa

 • El lloguer és una despesa 100% deduïble en l'Impost de Societats.
 • El 100% de l'IVA es considera suportat deduïble.

Per a l'empleat

 • No suposa imputació en espècie en l'IRPF.

 

 

2. Vehicle afecte 100% a l'ús particular

Per a l'empresa

 • El lloguer és una despesa 100% deduïble en l'Impost de Societats.
 • L'import de l'IVA suportat no es considera deduïble.

Per a l'empleat

 • S'ha d'imputar com a retribució en espècie el 20% del valor de mercat que correspongui al vehicle si fos nou, afegint-hi l'import de les despeses i dels tributs (inclòs l'IVA) que gravin l'operació.

 

3. Vehicle afecte a ús empresarial i a ús particular

Per a l'empresa

 • El lloguer és una despesa 100% deduïble en l'Impost de Societats.
 • L'IVA es considera suportat deduïble per la part d'utilització empresarial del vehicle i, en tot cas, almenys, el 50% segons la Llei 37/1992.

Per a l'empleat

 • S'ha d'imputar como a retribució en espècie en funció de la proporció corresponent en què el treballador gaudeix del vehicle per al seu ús particular.
 • La Direcció General de Tributs sol acceptar com a ús particular qualsevol percentatge que se situï entre els límits de 2/7 i 145/365 del valor fiscal de l'ús del vehicle.


Aplicacions anidades
Faqs Renting
obrir tancar

No necessàriament; en algun cas fins i tot pot resultar més econòmic. Això és perquè ALD Automotive, SAU, accedeix a uns preus millors en la compra dels vehicles i a uns preus més baixos en els serveis de manteniment (revisions periòdiques, canvis de pneumàtics, reparacions, etc.)

obrir tancar

Sí, però si el concessionari triat no es troba entre la Xarxa de Proveïdors d'ALD, és possible que les condicions de compra del vehicle requereixin una nova cotització per a l'operació de Rènting, ja que els preus oferts estan calculats basant-se en els descomptes que ALD obté en aquesta Xarxa.

obrir tancar

Sí, consultant-ho amb el teu gestor comercial.

obrir tancar

Sí, però això comporta una penalització, la qual varia en funció de les quotes pendents de venciment.

obrir tancar

Sí. El preu es fixa tres mesos abans del venciment del contracte de Rènting.

obrir tancar

Anualment es fa un ajustament dels quilòmetres recorreguts i es comparen els realitzats amb els contractats. Amb aquesta comparativa, ALD realitzarà un càrrec o un abonament, quan correspongui.

obrir tancar

No. Les revisions són obligatòries i s'han de fer quan corresponguin en funció de la marca escollida pel client de Caixa d'Enginyers i en els concessionaris i tallers indicats per ALD.

obrir tancar

Assegurança sense franquícia i sense penalització per edat.

obrir tancar

Sí, però s'hauria d'informar ALD, ja que les condicions de contractació es fixen basant-se en tarifes de tallers nacionals i en treure el vehicle a l'estranger hi ha el risc de necessitar serveis en establiments no concertats.

obrir tancar

No. ALD és responsable civil solidari i si la responsabilitat civil que el client contracti no cobreix uns mínims, seria ALD qui hauria d'assumir aquest cost, per la qual cosa aquesta opció no és viable.

obrir tancar

ALD et facilita un telèfon d'assistència des del qual rebràs assessorament especialitzat.

obrir tancar

Sí, però hauràs de pagar una penalització per cancel·lació anticipada.

obrir tancar

Sí, amb un mínim de 1.000 € i un màxim que varia en funció del vehicle.

obrir tancar

És propietat d'ALD.

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita-ho ara:

Si estàs interessat en aquest producte o servei contacta amb nosaltres.

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Fes-te soci/contractar

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 
 
 

Informació de les cookies utilitzades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, personalitzar i recollir informació estadística durant la teva navegació per les nostres pàgines. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Aconsegueix més informació i coneix com canviar la configuració en la nostra Política de Cookies.

Ves Superior