Publicador de continguts

Caixa Enginyers celebra el 25è aniversari a Sevilla

15.11.2023
El model de banca cooperativa de Caixa Enginyers, amb una sòlida trajectòria de més de 55 anys d’història, celebra 25 anys a la ciutat andalusa en un acte presidit per l’alcalde de Sevilla, José Luis Sanz.

Més de 13.000 socis i sòcies andalusos, el 88 % dels quals viuen a Sevilla, confien en l'Entitat i en el seu model cooperatiu, que combina la proximitat i la qualitat d'un servei personalitzat i que té com a objectiu cuidar la salut de tots ells i fomentar la cultura financera.

La celebració d'aquests 25 anys coincideix amb la nova identitat corporativa de Caixa Enginyers. Una nova imatge que reflecteix allò en què avui s'ha convertit l'Entitat i que reforça el seu compromís amb els seus socis i sòcies, mantenint-ne l'essència, amb l'objectiu de continuar aportant valor compartit.

 

Caixa Enginyers, entitat cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, celebra aquest any el 25è aniversari de la seva arribada a Sevilla -amb la seva oficina situada al carrer Pedro de Castro, 11-, que representa la seva arribada a Andalusia, comunitat on actualment té tres oficines, dues a la ciutat de Sevilla i una a Màlaga.

L'Entitat, que dona servei a més de 13.000 socis i sòcies a Andalusia, el 88 % dels quals viuen a Sevilla, ha commemorat el seu 25è aniversari a través d'un acte que ha estat presidit per l'alcalde de Sevilla, José Luis Sanz, i que també ha comptat amb la presència de Fèlix Masjuan, president de Caixa Enginyers, i de Joan Cavallé, director general de l'entitat cooperativa.

En paraules de Joan Cavallé, director general de Caixa Enginyers: “És la nostra manera diferent d'entendre les finances gràcies al model de banca cooperativa i també a la confiança dels nostres socis i sòcies, als quals ajudem a cuidar la seva salut financera, cosa que ens ha permès continuar creixent durant aquests 25 anys. Gràcies als més de 13.000 socis. Amb ells seguirem construint una història de futur”.

Per la seva banda, José Luis Sanz, alcalde de Sevilla, ha declarat: “M'agradaria felicitar-vos per aquests 25 anys i per la decisió d'implantar Caixa Enginyers a Sevilla com a tercera ciutat a Espanya. Sevilla avui és capital empresarial d'Andalusia, capital tecnològica i capital aeronàutica del sud d'Europa. Amb la vostra ajuda, Sevilla ha aconseguit convertir-se en tot això. Gràcies per continuar invertint en aquesta ciutat.”

25 anys d'èxits a Sevilla: una plaça estratègica per a l'Entitat

Caixa Enginyers va arribar a Sevilla fa 25 anys a través del Col·legi d'Enginyers Industrials d'Andalusia Occidental. D'aleshores ençà, l'entitat cooperativa ha anat construint una reputació excel·lent no només a Sevilla, sinó també a Andalusia, on ha crescut un 30 % en socis durant els últims cinc exercicis i gestiona un volum de negoci d'uns 350 milions d'euros.

Caixa Enginyers, que mitjançant les seves dues oficines a Sevilla i la seva oficina a Màlaga, combina un servei de qualitat i un assessorament personalitzat amb l'atenció a través dels seus canals digitals, i compta amb una de les ràtios de recomanació de clients més altes del sector, concretament del 46 %. "Els nostres socis senten que Caixa Enginyers també és seva, i realment és així. La nostra naturalesa cooperativa fa possible que els socis siguin alhora clients i propietaris de l'Entitat i que, per tant, els beneficis també els reverteixin", ha afegit Joan Cavallé.

D'altra banda, la vinculació amb la ciutat va més enllà, i des de l'any 2011, a través de la Fundació Caixa Enginyers, expressió de la vocació de responsabilitat social corporativa del Grup Caixa Enginyers, s'ha posat el focus a impulsar accions que fomenten l'educació i la formació en la branca de l'enginyeria i el suport a les generacions futures a la ciutat de Sevilla. En total s'han concedit més de 70 beques d'estudis i premis de reconeixement als millors expedients gràcies als acords amb la Universitat de Sevilla i la Universitat de Loiola.

Aquest any, a més de celebrar aquests 25 anys de presència a la ciutat de Sevilla, és un any molt especial per al Grup Caixa Enginyers perquè estrena nova identitat corporativa amb la qual reflecteix què és avui Caixa Enginyers i en què s'ha convertit: un Grup consolidat i solvent que pel seu model de banca cooperativa té una manera diferent d'entendre les finances.

“Aquesta oficina s’ha renovat per adaptar-ne la imatge a la nova identitat corporativa del Grup. Un dels canvis més rellevants que ha comportat aquesta nova identitat és el canvi de logotip. Una nova icona inspirada en la creu de Malta o roda de Ginebra, que ret homenatge als nostres orígens en el món de l'enginyeria. El nou logotip és símbol també de la nostra essència cooperativa, representant un grup de persones unides, transmetent així la força del cooperativisme”, ha explicat Félix Masjuan, president de Caixa Enginyers.

Sota el propòsit “Humanitzem les teves finances”, Caixa Enginyers busca continuar reforçant el compromís amb els seus socis i sòcies, mantenint intacta la seva essència, amb l'objectiu de continuar aportant valor compartit i cuidant la salut financera de tots els socis i sòcies de la ciutat de Sevilla i Andalusia a través de l'economia social i de les finances sostenibles. I situar-se com a referent en baca cooperativa.

Aplicacions anidades
Ves Superior