Publicador de continguts

Assemblea General Ordinària de Caixa d'Enginyers

20.06.2018
Caixa d'Enginyers ha presentat als seus socis els resultats obtinguts el passat exercici que reflecteixen la consolidació del seu model cooperatiu i de banca responsable.
foto assemblea general

En concret, el Grup va aconseguir un volum de negoci de 5.750 milions d'euros, un 5,39% més que en l'exercici anterior. A més, l'Entitat va assolir una elevada solvència amb una ràtio de capital del 16,81%, molt per sobre dels requisits regulatoris actuals del 8%.

Degut al seu objectiu d'oferir el millor servei als seus socis, l'Entitat va aconseguir durant el 2017 un índex de recomanació del 44,7%, segons la metodologia NPS (Net Promoter Score) molt superior al 0,1% del sector, situant a Caixa d'Enginyers en una posició de lideratge en la satisfacció dels seus socis.

Els recursos gestionats de socis van situar-se en 3.796 milions. Així mateix, el Grup va tancar el 2017 amb 160.412 socis, un 12,49% més que l'any anterior, com a resultat de la consolidació del seu negoci i del model cooperatiu, que té per objectiu la satisfacció del soci, propiciant la recomanació.

Aquests resultats van aprovar-se durant la celebració de l'Assemblea General Ordinària, que va tenir lloc el dimarts 19 de juny. A més dels comptes anuals corresponents a l'exercici 2017, els socis també van aprovar la Memòria i la distribució de beneficis i la retribució dels títols a un 4%.

Al matí, també va tenir lloc l'Assemblea General de la Cooperativa de Consumidors i Usuaris, on es va presentar l'Informe Anual i es va aprovar el Balanç, el Compte de Resultats i l'Informe de Gestió.

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, va destacar que "els resultats de 2017 demostren l'elevada solvència de l'Entitat i la capacitat de donar resposta als nous socis. A més, Caixa d'Enginyers es manté en una posició de fortalesa davant els nivells extraordinàriament baixos dels tipus d'interès del mercat gràcies a la qualitat del crèdit".

 

50 anys que consoliden el seu model cooperatiu

Durant el 2017, Caixa d'Enginyers va celebrar el seu 50 aniversari, cinc dècades de creixement continu que han dut a l'Entitat a reforçar la seva posició de referència dins de la banca cooperativa nacional i europea.

"La nostra aposta pels valors i pel model cooperatiu ens ha portat a poder celebrar els 50 anys. A més, durant aquestes cinc dècades sempre hem prioritzat  el servei als socis, treballant amb honestedat i buscant la qualitat dels nostres actius per donar-los tota la confiança possible", va dir Josep Oriol Sala, president de Caixa d'Enginyers, durant la seva intervenció en l'Assemblea General Ordinària.

El model cooperatiu de Caixa d'Enginyers es basa en la voluntat d'oferir el millor servei als seus socis, que són alhora clients i propietaris, situant-los al centre de les seves decisions. A més, aposta per una filosofia responsable i sostenible.

Aplicacions anidades
Ves Superior