Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers obre una oficina "Avant" a Vilanova i la Geltrú

22.10.2019
Aquesta nova oficina s’uneix a la recent obertura de Granollers i s’emmarca en el pla de proximitat que l’Entitat està desplegant arreu del territori dins del Pla Impulsa 2019

L’oficina s’implantarà a la seu de Mútua General de Catalunya a la capital del Garraf

Caixa d’Enginyers ha inaugurat a Vilanova i la Geltrú una nova oficina “AVANT” situada a seu de la Mútua en aquesta població, fruit de l’acord estratègic amb l’entitat asseguradora, iniciat el desembre de 2017.

Amb aquesta obertura, Caixa d’Enginyers amplia la seva xarxa d’oficines “AVANT” que amb la de Vilanova i la Geltrú ja suma 9 oficines, consolidant un model que dona servei a més de 12.000 socis arreu del territori.

Les oficines “AVANT” estan especialitzades en l’atenció i assessorament personalitzat als socis a través d’un equip professional de Caixa d’Enginyers específicament qualificat per a les activitats d’assessorament en inversions, finançament o cobertura de riscos-assegurances. Aquestes oficines també duen a terme les funcions operatives de les oficines bancàries convencionals.

Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, comenta que “a punt de culminar el pla estratègic Impulsa 2016-2019, aquesta obertura forma part dels objectius marcats en quan a l’expansió en número d’oficines, consolidant un model que aposta per l’assessorament de valor al soci amb un servei de proximitat complementant amb la multinacanalitat.”

Per la seva banda, Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya, ha assenyalat que “amb aquesta oficina, que se suma a les ja existents a les diferents seus de la nostra entitat, donem continuïtat i consolidem un acord estratègic d’èxit amb Caixa d’Enginyers, apostant amb decisió per oferir un servei de valor afegit, tant als socis de l’entitat financera com als mutualistes.”

L’acord entre ambdues entitats es fonamenta en la complementarietat dels serveis que ofereixen, d’uns valors corporatius compartits i d’una filosofia d’atenció molt similar. Per aquest motiu, les sinèrgies generades suposen combinar la capacitat de distribució i venda dels serveis financers i asseguradors de Caixa d’Enginyers amb l’àmplia gamma i qualitat de les cobertures de les assegurances de salut de la Mútua.

Aquesta obertura a la ciutat de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), situada al carrer de l'Havana, 22, dona resposta al creixement de la demanda de servei que registra Caixa d’Enginyers a la zona del Garraf, però també a la voluntat de prestar un tracte personalitzat i de valor potenciant la multicanalitat del servei als socis gràcies a l’alta digitalització operacional bancària. Tanmateix, l’Entitat aposta per una ciutat que compta amb més de 4.660 empreses i una població activa de més de 36.262 persones.

Vilanova i la Geltrú, la capital del Garraf, aplega el 44,5% (66.274) de la població comarcal*. El municipi té una economia basada en les activitats primàries. El conreu amb més implantació és la vinya, que serveix per a l’elaboració de vins i caves, emparats per la denominació d’origen Penedès. A més l’activitat industrial vilanovina es va veure impulsada en les dècades del 1980 i el 1990 amb la promoció de diversos polígons industrials que, juntament amb el gran port esportiu i el dinàmic sector dels serveis, fan d’aquest municipi un lloc amb molt potencial.

Aplicacions anidades
Ves Superior