Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers organitza la trobada “Perspectives financeres 2020” a la Borsa de Barcelona

13.02.2020

Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, va presentar l’acte “Perspectives Financeres 2020” celebrat dimecres, 12 de febrer, a la Borsa de Barcelona, on es va explicar la visió del Grup sobre l’entorn econòmic i els mercats financers, així com l’estratègia d’inversió per a aquest any 2020.

Bas Fransen, Director de Mercat de Capitals de Caixa d’Enginyers, i Xavier Fàbregas, Director de Caixa Enginyers Gestió, van presentar el document que analitza els diferents escenaris financers i factors d’incertesa que estaran presents durant aquest any.

Coronavirus, Brexit, riscos climàtics, eleccions presidencials... Més de 200 persones van assistir al esdeveniment i més de 100 el van seguir en directe a través de streaming al canal de Youtube.

L’acte va servir per donar eines financeres als socis per a poder prendre les millors decisions possibles i es va tancar amb una ronda de preguntes als assistents.

Aquest és el primer acte del cicle de conferencies que tindran lloc el 13 de febrer, a Madrid, i el 26 de febrer de nou a Barcelona.

Per a tornar a veure tota la trobada segueix aquest enllaç.

Aplicacions anidades
Ves Superior