Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers potencia el seu model de proximitat amb una nova obertura a Mataró

24.07.2020
Durant els últims dos anys, Caixa d'Enginyers ha experimentat un increment del 137% en el nombre de socis a la ciutat de Mataró

Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, millora la seva xarxa d'oficines i obre una nova oficina “AVANT” a Mataró, Barcelona. Fins ara, l'Entitat disposava d'una sucursal a la localitat, cohabitant a la seu de MGC Mútua. Ara fa un pas més en la seva aposta per la proximitat amb els seus socis i clients i es trasllada a un espai propi i més ampli de la ciutat. Tot això amb l'objectiu de millorar l'atenció personal als seus quasi 9.000 socis a la comarca.

Aquest nou espai situat al carrer Camí Ral de la Mercè número 389 de Mataró, ha estat inaugurat avui per David Bote, Alcalde de l'Ajuntament, qui ha visitat les instal·lacions acompanyat de Josep Oriol Sala, President del Grup Caixa d'Enginyers, i de Joan Cavallé, Director General de Caixa d'Enginyers, Junts han analitzat en persona aquest nou projecte de l'Entitat a Mataró i tot el que significa. En paraules de David Bote: “Es tracta d’una entitat que coneixem bé i ens agrada molt pel seu ferm compromís amb la ciutat i la seva col·laboració amb nosaltres amb el desenvolupament de diferents temes, com la càtedra d’economia social al TecnoCampus. També apreciem el seu caràcter cooperatiu i la seva aposta per la responsabilitat social”.

Durant la seva intervenció, Josep Oriol Sala ha destacat l'estreta col·laboració que ha mantingut Caixa d'Enginyers amb MGC Mútua a Mataró, fonamental abans de començar aquesta nova etapa. “M'agradaria agrair la seva confiança als quasi 9.000 socis que l'Entitat té a la comarca. Gràcies a ells, i per a donar resposta a les seves necessitats i al creixement que hem experimentat en la nostra base social al Maresme -del 137%-, emprenem aquest nou projecte amb molta il·lusió i amb l'objectiu de continuar creixent i fent créixer aquesta zona tan important de Catalunya”, afegeix Sala.

Aquesta obertura és el resultat de la creixent demanda de servei que ha experimentat Caixa d'Enginyers en el territori i de la voluntat d'oferir un tracte personalitzat i de proximitat. Amb dos anys de presència física a Mataró, la cooperativa de crèdit ha experimentat un increment del 137% en el nombre de socis a la ciutat.

Així, a través del model d'oficines “AVANT”, que constitueixen centres d'atenció i assessorament personalitzat, Caixa d'Enginyers posa a disposició dels mataronins un equip professional especialment qualificat per a les activitats d'assessorament (inversions, finançament o cobertura de riscos-assegurances), i alhora, amb capacitat per desenvolupar les funcions operatives de les oficines bancàries tradicionals complementant l'important catàleg de serveis online que té l'Entitat. Amb aquesta nova incorporació, la cooperativa de crèdit suma ja 10 oficines “AVANT”. Es tracta d'un model de gestió d'èxit que l'Entitat ha decidit implementar a Mataró donat el considerable increment de socis al Maresme (57% en dos anys), on Caixa d'Enginyers gestiona un volum de negoci de 277,8 milions d'euros.

Joan Cavallé, Director General de Caixa d'Enginyers, destaca que “aquesta nova oficina ‘’AVANT’’ és la consolidació d'un model basat en la multicanalitat, on els professionals de Caixa d'Enginyers es centraran en oferir un servei de valor afegit per a empreses, autònoms i habitants de la ciutat de Mataró i de tota la zona del Maresme. En un moment com l'actual, és fonamental el suport i l'assessorament a les empreses d'una de les zones clau pel desenvolupament industrial i econòmic de Catalunya, i per això hem decidit dur a terme aquesta aposta, per tal d’estar al costat dels nostres socis i oferir-los la millor atenció personalitzada.”

Mataró té un destacat paper en el desenvolupament socioeconòmic de la zona gràcies al seu important centre comercial i industrial, així com pel seu port i la seva zona marítima. Amb gairebé 129.000 habitants registrats el 2020, la població compta amb institucions molt potents tals com TecnoCampus, un parc tecnològic i empresarial que compta amb tres escoles universitàries adscrites a la Universitat Pompeu Fabra, o Mataró Empresa, que aglutina i potencia l'activitat empresarial de la ciutat.

A més, la ciutat és la capital del Maresme, comarca que amb gairebé 450.000 habitants destaca pel seu important paper en el desenvolupament de la indústria tèxtil a Catalunya, així com per la rellevància de la seva zona costanera que, per la seva proximitat a Barcelona, s'ha convertit en un destacat centre turístic.

Aplicacions anidades
Ves Superior