Publicador de continguts

Caixa Enginyers llança CE HORIZON 2027, un nou fons de renda fixa

13.11.2023
El nou fons promou característiques mediambientals i socials per ho realitzarà una combinació entre les exclusions dels sectors més controvertits i la integració de factors ambientals, socials i de bon govern (ASG)

Aquest nou fons ofereix una oportunitat d'inversió per a l'entorn actual de tipus d'interès, on la renda fixa torna a ser una opció real

CE HORIZON 2027 té com a horitzó temporal d'inversió el 18 de gener de 2027

 

Grup Caixa Enginyers, grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors, ha llançat CE HORIZON 2027, un nou fons d'inversió de renda fixa corporativa que promou característiques mediambientals i socials, donant prioritat als actius de qualitat creditícia mitjana i alta (>60%). El nou fons té un horitzó temporal d'inversió a tres anys, fins a 18 de gener de 2027, i ofereix possibilitat de reemborsament cada 6 mesos sense comissió. A més, CE HORIZON 2027 va en línia amb l'ADN de Caixa enginyers en classificar-se com a Article 8 segons el Reglament de Divulgació de Finances Sostenibles, excloent als sectors més controvertits i integrant factors Ambientals, Socials i de Bon Govern (ASG) amb la finalitat d'impactar positivament en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Des de Caixa Enginyers Gestió afirmen que “el llançament de CE HORIZON 2027 és una alternativa en l'àmbit de la inversió en renda fixa corporativa que es presenta com una oportunitat d'inversió per a un entorn de tipus d'interès que retorna l'atractiu a la inversió en renda fixa”. D'aquesta manera, tenint en compte la rendibilitat esperada en el venciment de l'horitzó temporal (2027) aquest nou fons es tracta d'una opció atractiva dins de la cartera d'inversió. “L'objectiu és tractar d'obtenir una rendibilitat d'acord amb la inversió majoritària en renda fixa corporativa de qualitat creditícia mitjana o alta” apunten els experts.

Quant al perfil d'inversió, des de l'Entitat apunten que aquest fons aporta la diversificació pròpia dels fons d'inversió i pot ser interessant per a un perfil de risc moderat. D'altra banda, per al perfil de risc arriscat també és una opció interessant per a reubicar les posicions de la cartera d'inversions amb un perfil agressiu i per a buscar retorns significatius.

El nou producte se suma a la cartera de fons de renda fixa, variable, mixtos i multiactiu que el Grup ofereix als seus socis i sòcies, adaptats a cada etapa de la seva vida i a les seves circumstàncies personals.

Aplicacions anidades
Ves Superior