Publicador de continguts

El pla de pensions Caixa Enginyers Skyline, PP, guardonat com el millor vehicle d'inversió als IPE Real State Global Awards

27.06.2022
La consecució d'aquest prestigiós guardó internacional eleva Caixa Enginyers Skyline, PP, com un dels plans més ben gestionats a Espanya, tant en termes financers com de sostenibilitat.

La prestigiosa publicació europea especialitzada en fons de pensions, Investment & Pensions Europe (IPE), ha reconegut el Pla de Pensions Caixa d'Enginyers Skyline, PP, com a millor vehicle d'inversió de la categoria Silver regional – Southern. Aquests guardons, que es van atorgar a Amsterdam el passat 19 de maig, reconeixen els millors fons de pensions d'ocupació a Europa.

Les inversions de CE Skyline, PP, de renda variable mixta, s'orienten a companyies del sector immobiliari i d'altres sectors relacionats, com ara construcció i infraestructures. El jurat va destacar el seu enfocament oportunista durant el 2021, afegint empreses de qualitat per reduir les posicions als sectors afectats per la Covid-19. Van valorar així mateix els bons resultats del fons pel que fa a les emissions de gasos efecte hivernacle, un 34,6% inferiors a les de l'índex MSCI World1. Finalment, van reconèixer la seva inversió immobiliària de manera indirecta mitjançant REITs i empreses d'infraestructures.

Per Antoni Fernández, director general de Caixa Enginyers Vida i Pensions, rebre aquest reconeixement ens anima a continuar treballant i millorant cada dia, de la mateixa manera que demostra que la incorporació de factors ASG a l'anàlisi financer tradicional contribueix positivament en termes de rendibilitat financera”.

De fet, és la segona vegada que un pla de pensions de l'Entitat és reconegut en un certamen IPE, ja que, el 2018, el pla CE Multigestió, PP va obtenir el guardó al millor pla de pensions espanyol en la modalitat individual pel seu pla de pensions d’esquema multiempresarial. En paral·lel, Caixa Enginyers Vida i Pensions va rebre el Premi Morningstar Spain Fund Awards durant dos anys consecutius (2020 i 2021) pel Pla de Pensions CE Climate Sustainability ISR, PP, reconegut com el millor pla de pensions mixt.

IPE és una de les principals publicacions europees per als inversors institucionals i els gestors de fons de pensions. Cada any, des del 2005, l'entitat celebra els guardons IPE Real Estate Global Awards, que tenen com a objectiu premiar l'excel·lència i la innovació en la inversió immobiliària institucional, creant així una referència anual significativa que permeti als inversors immobiliaris internacionals mesurar les seves carteres immobiliàries davant els seus comparables. En aquesta edició, els premis han comptat amb 220 candidatures per a les 29 categories.

La notorietat i el reconeixement que han aconseguit a Europa els fons de pensions premiats en aquesta gala reflecteixen, un any més, la capacitat del Grup Caixa d'Enginyers a nivell internacional, fet que permet a la cooperativa de crèdit oferir grans solucions d'inversió per a cada model i saber adaptar-se als diferents moviments del mercat per garantir solidesa i rendibilitat als seus socis i sòcies.


(1) Índex borsari compost per actius distribuïts per tot el món.

 

Més informació sobre CE Skyline, PP

 

Aplicacions anidades
Ves Superior