Publicador de continguts

Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, a l’acte d’inauguració del curs acadèmic de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú

10.10.2019
Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, ha participat en l’acte d’inauguració del curs acadèmic de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

Durant la seva intervenció, Joan Cavallé ha destacat l’important paper de la Universitat en la formació de nous professionals en l’àmbit de l’enginyeria, un col·lectiu professional imprescindible per al desenvolupament de la societat.

A més, també ha mencionat l’estreta relació que Caixa d’Enginyers manté amb l’EPSEV, que va començar l’any 2008, quan es va instal·lar un caixer automàtic per oferir els serveis de l’Entitat als seus alumnes i a tots els membres de la comunitat educativa.

A continuació, ha anunciat en primícia que el proper 14 d’octubre de 2019, Caixa d’Enginyers obrirà una nova oficina Avant a la seu de la Mútua General de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, reforçant així la seva aposta per la ciutat i la comarca del Garraf.

Per acabar, Joan Cavallé també ha entregat el premi al millor expedient acadèmic en l’àmbit de l’enginyeria a un estudiant de Grau en Enginyeria Mecànica, i el reconeixement al millor expedient del Màster Universitari en Enginyeria de Sistemes Automàtics i Electrònica.

Aplicacions anidades
Ves Superior