Publicador de continguts

Avís important per als nostres socis – Informació actualitzada Covid-19

18.03.2020
Des del Grup Caixa d’Enginyers estem convençuts que estar units és clau. Per això seguim treballant per tal d’oferir el millor servei possible, adoptant totes les mesures de protecció per a la seguretat dels nostres professionals i socis.

El nostre gabinet de crisi segueix diàriament l’actualitat de la situació i s’encarrega de prendre les decisions sobre les mesures a adoptar en cada moment.

A més, s’han adoptat noves mesures de prevenció:

  • Per la seva seguretat i la dels nostres empleats, l’horari de les nostres oficines durant aquesta contingència és de 9h a 13.30h. Així mateix, hem limitat l’aforament de les oficines segons l’espai disponible, mantenint l’estricta distància de seguretat i dotant de mascaretes i guants als professionals que atenen als nostres socis. Així mateix, s’ha creat un equip de suport que podria substituir a l’actual en cas de contingència.
  • Gran part dels nostres professionals estan desenvolupant les seves funcions amb teletreball per tal de garantir així la continuïtat de l’operativa.
  • Els equips que han de realitzar les seves funcions de manera presencial s’han desdoblat en diferents centres de treball, mantenint així les màximes mesures de seguretat.

Ara, en la distància, posem a la seva disposició un ampli ventall de canals a través dels quals podrà seguir gestionant la seva relació amb la nostra Entitat. Entre tots podem minimitzar els riscos.

Li recomanem que vagi a les nostres oficines només si és estrictament necessari i informi’s dels horaris a la nostra web abans de venir, ja que poden sorgir incidències o canvis segons els esdeveniments.

Com contactar amb nosaltres en qualsevol moment?

  • Pot realitzar totes les operacions i consultes a través de la Banca ONLINE a www.caixaenginyers.com i de la Banca MOBILE (descarregui-la a Google Play o Apple Store).
  • Enviant un correu electrònic al teu Gerent a través de l'espai "El meu Gerent" de la Banca ONLINE o al servei d'atenció digital a l'adreça  contacte.cdi@caixa-enginyers.com.
  • Trucant al 902 300 321 (933 102 626) de Banca TELEFÒNICA de 9 a 13.30 i de 14.30 a 19h de dilluns a divendres.

Li garantim que seguim treballant per salvaguardar la seguretat i la salut dels nostres socis i professionals, que son i han sigut sempre una de les principals preocupacions de l’Entitat.

Aplicacions anidades
Ves Superior