Publicador de continguts

Joan Cavallé, entrevistat per la revista InfoIndustrial

23.11.2020
Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers

El darrer número d’InfoIndustrial, la revista del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV), publica una entrevista al Director General de Caixa d’Enginyers, Joan Cavallé, en la que repassa els objectius del Grup i la seva vinculació amb el Col·legi. 

La relació de l’Entitat amb el COIICV va començar el 2007, i entre les accions més destacades es troba la seva participació anual en la nit de la indústria de la Comunitat Valenciana o el cicle “Virtual Breakfast”. 

En la seva entrevista, Joan Cavallé destaca el valor fonamental que té la formació per a Caixa d’Enginyers, sobretot en l’actual context de pandèmia: “La promoció de la formació és un dels eixos d’actuació de la Fundació. Des del Grup Caixa d’Enginyers creiem en la formació com a instrument de cohesió social clau per al desenvolupament personal i col·lectiu de les persones i, per això, ens impliquem en l’educació proporcionant beques per a que els estudiants amb potencial acadèmic puguin seguir els seus estudis, independentment de la seva capacitat econòmica. Des del 2011, a través d’aliances amb les principals universitats politècniques, més de 3.500 persones s’han beneficiat de les nostres beques d’estudi i formació”. 

En aquest enllaç pots llegir tota l’entrevista.

Aplicacions anidades
Ves Superior