Publicador de continguts

Joan Cavallé entrega el Premi Alan Turing al Compromís Social a la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

22.03.2019
El 18 de març de 2019 es va celebrar la 24a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica a l’Auditori de Barcelona. Aquest acte, que va comptar amb un gran èxit de convocatòria, és un dels punts de trobada de referència del món de l'enginyeria del país, ja que es premia als millors professionals i projectes del sector de les TIC i a més, aborda els impactes de les noves tecnologies disruptives en la societat (5G, Blockchain, intel·ligència artificial, etc.).

Joan Cavallé, Director General de Caixa d'Enginyers, va lliurar el Premi Alan Turing al Compromís Social, conjuntament amb Juan Pablo Peñarrubia, President del Consell de Col·legis d'Enginyers en Informàtica, a l'Associació d'Universitaris per a la Cooperació (Aucoop). Es tracta d'una entitat creada el 2007 i integrada per estudiants, professorat i personal d'administració i serveis de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb l'objectiu de cooperar en l'àmbit tecnològic amb països en desenvolupament.

La nostra participació activa en aquest esdeveniment ens posiciona com un referent del sector i mostra una vegada més l'aposta de Caixa d'Enginyers per la formació, l'excel·lència professional i l'enginyeria.

Aplicacions anidades
Ves Superior