Publicador de continguts

Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, millor Economista d’Empresa 2019

31.10.2019

El Col·legi d’Economistes de Catalunya ha distingit Joan Cavallé, Director General de Caixa d’Enginyers, com a millor Economista d’Empresa 2019, per la seva trajectòria davant l’Entitat, en el marc de la celebració de la 24a edició de la Jornada dels Economistes a Barcelona, que en aquesta ocasió aborda l’economia digital i la sostenibilitat.

El Col·legi destaca el seu lideratge en fer de Caixa d’Enginyers un referent de banca cooperativa de proximitat, a la vegada que ha impulsat la transformació digital de l’Entitat. A més, també posa de manifest que l’Entitat ha estat pionera en finances sostenibles.

Durant la seva intervenció, Joan Cavallé ha destacat la seva trajectòria a Caixa d’Enginyers: “entendre l’esperit d’una empresa cooperativa ha sigut un dels principals canvis en el meu enfoc professional, un model que aposta per la satisfacció de les necessitats dels socis per sobre de tot, prioritzant a les persones davant d’altres criteris. Tal com acostumem a dir, som diferents perquè fem les coses de manera diferent i perquè la nostra mirada i prioritats son diferents”.

Joan Cavallé ha finalitzat explicant el rol de les empreses com a motor de transformació social, així com la important labor que tan el Col·legi d’Economistes com els economistes assumeixen en la gestió dels processos de canvi social participant activament en l’anàlisi de la realitat econòmica i empresarial.

Aplicacions anidades
Ves Superior