Publicador de continguts

NEWS & YOU num.2

20.12.2023
Estem a punt de tancar el 2023, un any que, per al Grup Caixa Enginyers, ha suposat un progrés significatiu durant els nostres 56 anys d'història, amb fites com ara la renovació de la nostra identitat corporativa o el nou propòsit “Humanitzem les teves finances”.

Estem a punt de tancar el 2023, un any que, per al Grup Caixa Enginyers, ha suposat un progrés significatiu durant els nostres 56 anys d'història, amb fites com ara la renovació de la nostra identitat corporativa o el nou propòsit “Humanitzem les teves finances”. Un any en què hem treballat per fer unes finances més sostenibles, més properes i personalitzades per cuidar la salut financera de tots els nostres socis i sòcies, i també unes finances més sòlides per reforçar la nostra proposta de servei i de valor compartit projectant a futur Caixa Enginyers amb el nou pla estratègic Transforma 2026.

Acabem de llançar un nou servei: Impacte Ambiental. Es tracta d'una nova i pionera eina que permet mesurar l'impacte ambiental de les teves compres, consums i transaccions financeres. Amb aquest nou servei podràs conèixer la petjada de carboni i hídrica que generen les teves transaccions i, el que és més important, posar en marxa accions per a la seva mitigació i reducció. Petits gestos del teu dia a dia per fomentar, entre tots, un futur més sostenible.

Comencem l'any commemorant el nostre 55è aniversari amb la publicació del llibre “55 anys de Banca Cooperativa. Caixa d'Enginyers, una història de futur”. D’aleshores ençà, no hem deixat d'avançar. Hem celebrat els 25 anys de servei de la nostra primera oficina de Sevilla i Andalusia, comunitat que compta amb més de 13.000 socis i sòcies que ens confien les seves finances. També les nostres oficines de Manresa i Vic han fet 5 anys de vida, dues oficines encara joves i que posen l'accent en la proximitat i enfocament de territori, fet que també defineix Caixa Enginyers.

Després de 12 anys a la ciutat de Palma, hem inaugurat una nova oficina en un espai propi, molt cèntric de la ciutat, on es reflecteix la nova imatge i realitat de la nostra Entitat i on no només hem reforçat l'equip professional, sinó també la proposta de valor per als socis i sòcies de les Balears. I la nostra filial Caixa Enginyers Vida i Pensions ha celebrat 15 anys de sòlida trajectòria en l'àmbit de la previsió social gestionant els serveis enfocats a l'estalvi vida i pensió i avançant, a més, a aportar solucions al repte que planteja una societat cada vegada més madura.

2023 ha estat un any en què hem superat grans reptes i en què hem treballat intensament en la translació de l'esperit sostenible i humà que ens defineix com a Banca Cooperativa, així com en millors i més adequades respostes a les teves necessitats i als reptes que ens planteja una societat que evoluciona ràpidament amb unes tecnologies en què el repte és no perdre la imprescindible humanització de totes les nostres activitats. Humanitzar les teves finances ens mou a avançar i proposar noves solucions per als nous reptes.

Per això, ara que arriba el Nadal, és un bon moment de reflexió perquè els nostres objectius siguin coherents amb els valors que defineixen el nostre model de Banca Cooperativa i ens permetin seguir treballant per cuidar la salut financera de tots els nostres socis i sòcies i seguir estant al teu costat i assessorar-te creant valor compartit.
La nostra nova icona ens il·lusiona perquè la imaginem com una estrella que ens guia cap a un 2024 ple d'esperit cooperatiu i de salut financera per a tots els que confieu en el Grup Caixa Enginyers i compartiu la manera d'entendre i humanitzar les finances.

Bon Nadal!

Joan Cavallé
Director general Grup Caixa d'Enginyers

 

Pots llegir la publicació completa aquí.

Aplicacions anidades
Ves Superior