Publicador de continguts

Nova oficina de Caixa d'Enginyers a Bilbao

05.11.2018
Caixa d'Enginyers ha inaugurat avui la seva nova oficina a Bilbao per millorar i potenciar el seu servei en aquesta ciutat. L'objectiu d'aquesta obertura és oferir al soci un servei de millor qualitat, amb un espai molt més ampli i cèntric. Situada al carrer Alameda Rekalde número 2, passarà a substituir a la fins ara oficina central de Caixa d'Enginyers a Bilbao, situada a las instal·lacions del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Biscaia. Aquest nou espai oferirà un servei ininterromput als socis de 8.30 a 19 hores
inauguració oficina

Per a Josep Oriol Sala, president de Caixa d'Enginyers, "l'equip d'aquesta nova oficina seguirà compromès amb els valors de l'Entitat i treballant per oferir el millor assessorament personalitzat per a tots els socis i futurs socis bilbaïns".  

Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, comenta que "fa 5 anys de la nostra obertura a Bilbao, aquesta nova oficina AVANT representa un pas endavant en la proximitat al soci. Som una entitat plenament digital i el recorregut de futur el trobem en potenciar el servei personalitzat amb professionals altament qualificats per donar resposta a les necessitats complexes dels socis. La digitalització aporta economies d'escala i eficiència, la proximitat aporta un plus de confiança i compromís amb els socis que, com diu el nostre lema, són la 'raó de ser de Caixa d'Enginyers'".

Amb presència a Bilbao des de l'any 2013, el trasllat a aquesta nova oficina és una mostra de l'aposta de Caixa d'Enginyers per la ciutat, on l'Entitat té la voluntat de millorar la qualitat del seu servei als socis bilbaïns actuals i futurs.

inauguració oficina

Aplicacions anidades
Ves Superior