Publicador de continguts

Pere Aragonès inaugura l'oficina de Via Laietana de Caixa Enginyers

04.03.2024
La primera oficina, i seu històrica que va veure néixer a l'Entitat fa més de 55 anys, renova la seva imatge per adaptar-se a la nova identitat corporativa del Grup i posar en valor el seu model cooperatiu i de proximitat, així com la seva forma diferent d'entendre les finances
Les directores i els directors de totes les oficines de Caixa Enginyers a Barcelona, juntament amb Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya; el President de l'Entitat, Félix Masjuan, i el Director General, Joan Cavallé

La primera oficina, i seu històrica que va veure néixer a l'Entitat fa més de 55 anys, renova la seva imatge per adaptar-se a la nova identitat corporativa del Grup i posar en valor el seu model cooperatiu i de proximitat, així com la seva forma diferent d'entendre les finances.

Sota el lema “Humanitzem les teves finances” l'Entitat reforça el seu compromís amb els seus socis i sòcies, amb l'objectiu de continuar aportant valor compartit.

A més de Pere Aragonès, a la inauguració han estat presents el president de l'Entitat, Félix Masjuan i el seu director general, Joan Cavallé; així com directors de diferents oficines a la Ciutat Comtal i altres professionals del Grup.

 

El Grup Caixa Enginyers, cooperativa de crèdit de serveis financers i asseguradors, ha inaugurat avui la renovació de la seva primera oficina a l'edifici on també es situa la seva seu històrica, a la Via Laietana de Barcelona. Un espai que s'adapta a la nova identitat corporativa del Grup i posa en valor el model cooperatiu i de proximitat de l'Entitat.

L'acte ha estat presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya; Félix Masjuan, president de Caixa Enginyers; i Joan Cavallé, director general de Caixa Enginyers i ha comptat amb la participació d'Eduard Coll, director de l'oficina, i altres càrrecs de Caixa Enginyers.

Situada a l'històric edifici de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, la de Via Laietana és la primera oficina que va veure néixer a l'Entitat fa 57 anys. Des de la seva creació el 1967, l'Entitat no ha deixat de créixer i evolucionar, mantenint sempre la seva ànima de banca cooperativa i de proximitat al servei d'una societat millor.

Durant l'acte d'inauguració, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat que “hi ha tres elements que expliquen la bona trajectòria de Caixa d’Enginyers”. En primer lloc, “el cooperativisme, que ha permès al nostre país superar moltíssims reptes i que és una bona mostra de la vocació de servei que sempre heu defensat”. En segon lloc, “la sostenibilitat”, ja que “el fet d'alinear les inversions amb criteris ambientals i socials és absolutament clau per fer front a un canvi climàtic que requereix el compromís de tothom”. I, en tercer lloc, “la proximitat” a la ciutadania, un àmbit en el qual ha agraït expressament el “compromís de Caixa d’Enginyers” amb el projecte d’inclusió financera que permetrà que “més de 200 municipis de Catalunya tinguin accés a serveis financers”.

Per part seva, Joan Cavallé ha afirmat que: “Durant els nostres 57 anys, Caixa Enginyers s'ha anat construint sobre la base dels socis i sòcies a través d'un model de creixement orgànic, sense fusions, adquisicions o altres tipus d'operacions. Soci a soci i dia a dia. Hem preservat la confiança de persones que fan possible que aquesta Entitat hagi crescut fidel a la seva essència i als seus orígens. I continuem treballant perquè el nostre model de Banca Cooperativa continuï consolidant-se i contribuint al desenvolupament econòmic i social als territoris on som presents”.

En l'actualitat estem presents amb 22 oficines a tota Catalunya. Més de 215.000 socis i socis confien en la nostra manera d'entendre les finances i en els nostres més de 500 professionals que cuiden de la seva salut financera. En aquest context, continuem treballant per crear valor compartit i demostrant que el nostre model de Banca Cooperativa és un model de futur”, ha afegit Félix Masjuan.

“Humanitzem les teves finances”

“Humanitzem les teves finances” és el nou propòsit amb el qual Caixa Enginyers busca continuar reforçant el compromís amb els seus socis i sòcies, mantenint la seva essència i els seus orígens, amb l'objectiu de continuar aportant valor compartit a través de l'economia social i de les finances sostenibles, i situant-se com a referent en banca cooperativa.

La nova imatge corporativa, que es va presentar el mes d'octubre passat, és present en tota l'oficina a través del nou logo, inspirat en la Creu de Malta o Roda de Ginebra que, d'una banda, rendeix homenatge al món de l'enginyeria, i la forma de la qual també representa un grup de persones unides, transmetent la força del cooperativisme, i al seu torn recorda a elements de la naturalesa, encaixant amb el compromís de l'Entitat amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Proximitat i inclusió financera

La inauguració d'avui suposa el colofó a la qual ha estat una setmana clau per a l’Entitat que, fidel als seus valors i al propòsit de promoure i millorar la inclusió financera en el conjunt de la societat, ha anunciat la posada en marxa de CE#Apropa: un nou servei de col·laboració públic-privada juntament amb la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d'una oficina bancària mòbil amb caixer automàtic que donarà servei a més de 237.000 persones residents a 313 municipis catalans que no compten amb oficines d'aquest tipus, per la qual cosa els habitants han de desplaçar-se a altres localitats per cobrir les seves necessitats financeres.

Aplicacions anidades
Ves Superior