Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers organitza dos tallers a Girona i Tarragona per a donar a conèixer les inversions amb impacte social i mediambiental positiu

29.11.2019
Caixa d’Enginyers ha organitzat el taller “Com generar inversions amb impacte social i mediambiental positiu” a Girona, el 21 de novembre, i a Tarragona, el 28 de novembre.
Xavier Fàbregas, Director General de Caixa Enginyers Gestió, i Cristina Llahí, gestora de renda variable, durant el taller “Com generar inversions amb impacte social i mediambiental positiu”

Els socis assistents han conegut de primera ma el model de Caixa d’Enginyers en matèria d’inversions responsables amb impacte positiu en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Cristina Llahí, gestora de renda variable, ha explicat el model d’inversió del nou fons CdE ODS Impact ISR, FI, les inversions del qual impacten en els objectius de les Nacions Unides per al 2030, prioritzant-ne tres: Educació de qualitat (4), Aigua neta i sanejament (6), i indústria, innovació i infraestructures (9).

Així mateix, Xavier Fàbregas, Director General de Caixa Enginyers Gestió, ha posat en valor el model d’Inversió Socialment Responsable del Grup i el seu alt potencial per a l’inversor.

Aplicacions anidades
Botón sala de prensa

Consulta totes les notícies a la Sala de Premsa

 

 

Ves Superior