Slider GDC Select
Contenido GDC Select v2


 

El servei GDC Select és el primer esglaó d’accés al nostre servei Gestió Discrecional de Carteres de fons d’inversió. És la opció idònia per a petits patrimonis o per a aquells inversors que desitgin diversificar entre aquest servei i altres productes d’inversió existents.


 

A qui va adreçat?

Pot accedir a aquest servei un inversor amb perfil des de Moderat fins a Molt Arriscat.

 


 

Com es distribueix la inversió?

El servei GDC Select inverteix en fons d’inversió en la proporció següent:

  • Un màxim del 70% en fons d’inversió de Caixa Enginyers
  • Un mínim del 30% en altres fons d’inversió de gestores internacionals registrats a Espanya

 


 

Quin és l’import mínim necessari per contractar-lo?

Pots contractar aquest servei a partir de 50.000 euros.

 


 

Quin termini recomanem mantenir la inversió?

L’horitzó temporal recomanat és de 3 a 5 anys.


 

 

El servei GDC Select potencia la qualitat de gestió del catàleg de fons d’inversió de Caixa Enginyers Gestió, que pot representar fins un màxim del 70% de la cartera, ampliat amb fons de terceres gestores amb estratègies complementàries.

A més, Caixa Enginyers manté el compromís d’incorporar principis ISR en les decisions d’inversió de totes les IIC gestionades. En la gamma del servei GDC de fons d’inversió, es consideren molt positivament els fons que integren criteris Ambientals, Socials i de bon Govern corporatiu (ASG).

 

 

  Què pot fer el servei Gestió Discrecional de Carteres per a tu?

 

Guanyaràs agilitat en la presa de decisions

No perdis les bones oportunitats del mercat tan aviat es presentin. El nostre equip adaptarà les teves inversions en temps real, segons variï la conjuntura econòmica del moment. La rapidesa en l’actuació és clau en aquests casos.

Controlarem l’exposició al risc

Les teves inversions sempre es faran basant-se en el nivell de risc que estiguis disposat/da a assumir, i l’haurem definit prèviament amb tu.

Diversificar per tractar de compensar: més tranquil·litat

Saber diversificar les teves inversions és clau, para tractar de reduir l’impacte de possibles oscil·lacions del mercat. Ningú pot evitar totalment les sorpreses, però intentem minimitzar els efectes negatius que poguessin sorgir.

Informació sempre actualitzada

Rebràs mensualment un informe amb l’evolució de les teves inversions i, periòdicament, contactarem amb tu per comentar-lo amb més deteniment. També estem a la teva disposició per si desitges fer-nos alguna consulta en qualsevol moment.

 

Contractar ara

 


Els fons d’inversió no són dipòsits i comporten risc d’inversió, inclosa la possibilitat que, en períodes concrets de càlcul, es produeixin minusvàlues. Aquest document no és el fullet informatiu i no constitueix una oferta de compra o venda de participacions. Pots consultar el fullet informatiu i el document amb les Dades Fonamentals per a l’Inversor registrat en la CNMV en qualsevol oficina de Caixa Enginyers, a Enginyers FONS o a www.cnmv.es. Siusplau, llegeix els fullets informatius dels fons d’inversió abans de realitzar qualsevol inversió i també per consultar la descripció de les tipologies de risc a les que poden estar subjectes.
Els fons i el servei d’inversió promocionats tenen risc de pèrdua de capital.

Tots els fons d’inversió de Caixa Enginyers tenen com a entitat gestora Caixa Enginyers Gestió, SGIIC, SAU i com a societat dipositària, a Caixa Enginyers, S. Coop. de Crèdit.

 

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita'l ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior