Términos y condiciones Cursos

Política de privacitat i de protecció de dades

 

En aquest formulari web es recullen les dades personals necessàries per poder gestionar la teva sol·licitud d’assistència a un esdeveniment (online o presencial) organitzat per Caixa d’Enginyers. És important que emplenis el formulari amb dades verdaderes, exactes, completes i actualitzades. Aquestes dades que ens has proporcionat són les úniques utilitzades per atendre la teva sol·licitud, sense enriquir-les amb dades de fonts externes, i la base legal per al seu tractament és el consentiment explícit que formalitzes clicant la casella d'acceptació en el formulari web, sense la qual no és possible enviar la teva sol·licitud.

El tractament de les dades consisteix en el seu ús per gestionar l’accés a l’esdeveniment i les comunicacions relatives a aquest (abans, durant o després de la seva realització). La finalitat d’aquest tractament és únicament i exclusivament gestionar la celebració de l’esdeveniment, fer-te arribar informació rellevant relativa a la seva realització i poder realitzar enquestes de satisfacció sobre aquest esdeveniment per millorar la seva organització i temàtiques.

El responsable del tractament de les teves dades personals és la CAIXA DE CRÈDIT DELS ENGINYERS-CAJA DE CRÉDITO DE LOS INGENIEROS, S. COOP. DE CRÈDIT, amb domicili social a la Via Laietana, 39, 08003 de Barcelona. Caixa d'Enginyers ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigits en la legislació vigent de protecció de dades instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles. Igualment, Caixa d'Enginyers s'obliga a complir l’obligació de secret respecte a les dades contingudes en el fitxer automatitzat, establerta en la legislació de protecció de dades aplicable.

El Delegat de Protecció de Dades és la persona designada per protegir les teves dades personals a Caixa d’Enginyers i pots contactar amb ell, si consideres que no hem fet un ús adequat de les teves dades, a l’adreça dpo@caixa-enginyers.com o escrivint a "DPO - Protecció de dades", Via Laietana, 39, 08003 Barcelona.

Les teves dades personals es mantenen durant 1 any per poder gestionar la petició traslladada mitjançant el formulari web. Un cop finalitzat aquest termini destruïm les teves dades.

Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat, i a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, quan concorrin les circumstàncies previstes en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, així com retirar el consentiment prestat, sense efectes retroactius, en qualsevol moment.

Per exercir aquests drets únicament has de sol·licitar-ho presencialment en una oficina de l'Entitat, telefònicament en el servei de Banca TELEFÒNICA (900 300 321) o mitjançant una sol·licitud escrita dirigida a Caixa d'Enginyers (Via Laietana, 39, 08003 Barcelona) o a l'adreça dpo@caixa-enginyers.com, acompanyant una còpia de teu DNI o document equivalent acreditatiu de la teva identitat.

L'exercici d'aquests drets és gratuït i, si consideres que no s’han atès de forma adequada, tens dret a presentar una reclamació davant d'una Autoritat de Control, com l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Pots obtenir més informació sobre com seran tractades les teves dades personals a: https://www.caixaenginyers.com/privacidad.

Referències legals

REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció.