Slider cabecera MOVE
Intro Move NEW

 

Perquè sabem que el que et mou és el medi ambient, viatjar, la llibertat, els amics i, en definitiva, gaudir del moment, la Targeta MOVE, és la teva nova companya d'aventures.

Targetes ECO
De fabricació no contaminant, biodegradables i reciclables

Gratuïtes
Sense comissió de manteniment ni d'emissió

Ingenium Shopping
Descomptes exclusius als comerços adherits

Mastercard Connexió
Assessoria, gestoria, reparació de mòbils i línia de suport emocional

 

Avantatges exclusius a l'estranger

 •   Sense comissions de Caixa d'Enginyers a les 5 primeres disposicions d'efectiu en caixers al mes1.
 •   Comprova si hi ha despeses abans de finalitzar l'operació ja que l'entitat propietària del caixer pot cobrar comissió per retirada d'efectiu
 •   Sense comissió per canvi de divisa: La comissió de canvi de divises per a la disposició d'efectiu i les compres internacionals queda exempta a les targetes MOVE.

 

Contenido Tarjetas MOVE NEW

 

Tria la targeta MOVE que va amb tu

 

MOVE Dèbit

 • Es la targeta de dèbit (pagament immediat) per a joves de 14 a 25 anys2.
 • Apaga i encén les teves targetes sempre que ho necessitis des de Banca MOBILE i Banca ONLINE.

MOVE Crèdit

 • Es la targeta de crèdit per a joves de 18 a 25 anys2.
 • Decideix com pagar les compres: Fracciona les compres d'import igual o superior a 180€ fins a 36 mesos.
 • Sol·licita un nou límit de crèdit des de Banca ONLINE o Banca MOBILE.
 • Mastercard Travel Rewards Obté la devolució parcial de les teves compres en comerços, físics i en línia, als països adherits al programa.
 • Àmplies cobertures3.

 

Aplicacions anidades
Lightbox Deja la tarjeta en casa

 

Deixa les targetes a casa

Paga amb el teu smartphone o smartwatch preferit

Opciones PAY
Lightbox Fracciona tus compras

 

Fracciona les teves compres

Tu tries quan pagar les compres amb la targeta MOVE Crèdit

Lightbox Apaga y enciende

 

Apaga i encén les teves targetes

Des de Banca ONLINE o
Banca MOBILE

Disclaimer Move NEW

 

(1) Xarxa de caixers de Caixa d'Enginyers: retirades il·limitades a dèbit i consultes de saldos i últims moviments sense comissions. A crèdit: 2%, mínim 2 euros.
Caixers nacionals adherits a l'acord: sense comissió les 5 primeres operacions mensuals a dèbit i a crèdit. A partir de la sisena operació mensual, el cost serà d'entre 0,30 y 0,85 euros per operació. A crèdit: 2%, mínim 2,20 euros. Consultes: 0,50 euros.(Consultar detall al llibre de tarifes)
Caixers internacionals: sense comissió de Caixa d'Enginyers les 5 primeres disposicions mensuals tant a dèbit com a crèdit. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros. Consultes: 0,50 euros.
A la xarxa de caixers Allpoint la comissió d'accés és gratuïta per part de Caixa d'Enginyers.
Les 5 operacions exemptes són per targeta i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

(2) La podràs sol·licitar fins a 6 mesos abans de complir els 26 anys.

(3) Pòlisses contractades amb ERGO Assegurances de Viatge, S.A., i amb la intermediació de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU, inscrit al registre de mediadors de la DGSFP amb el codi OV0052 i que té concertada l'assegurança de responsabilitat civil requerida per l'article 152 del Reial decret llei 3/2020, de 4 de febrer. Pots consultar aquí les Companyies amb què Caixa d'Enginyers, Operador de Bancassegurances Vinculat, té contracte d'agència.

Pasos Hazte socio Online

 

Fes-te'n soci online

Tingues a mà el teu smartphone

Necessitaràs el teu document d'identitat

No oblidis un justificant que acrediti la teva activitat econòmica (nòmina, rebut de la Seguretat Social, pensió...)

Ho tens? Doncs segueix els passos i obre el teu Pack de soci: compte corrent, targeta i Banca ONLINE en un tres i no res i sense moure't de casa.

 

Disclaimer Move Hazte socio NEW

 

Fes-te soci online, el teu compte serà gratuït si el primer titular és menor de 26 anys. A partir dels 26 anys, només serà gratuït si es compleix alguna de les condicions següents:

 • Mantenir domiciliada la nòmina o l’abonament d’ingressos recurrents* d’import igual o superior a 700 €/mes i disposar d'una targeta de crèdit o dèbit de Caixa d’Enginyers associada al mateix compte. Si l’ingrés és la prestació d’atur (SEPE) o la pensió de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) no cal un import mínim mensual.
 • Mantenir en vigor i domiciliats en el compte dues o més assegurances dels els rams de Vida, Llar, Auto i Salut, a través de Caixa Enginyers, Operador de Banca-Assegurances Vinculat, SLU.
 • Disposar de fons d'inversió de Caixa Enginyers Gestió o plans de pensions de Caixa Enginyers Vida per un valor liquidatiu mínim de 20.000 euros associats al compte.
 • El primer titular és menor de 26 anys. A partir dels 26 anys, només serà gratuïta si es compleix alguna de les condicions anteriors.

  (*) Consultar en detall al Taulell d'anuncis.

Si es compleix almenys una de les condicions anteriors, no s'aplicarà cap comissió en concepte de manteniment del compte. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un 0% TAE (0% TIN) i 0 € en concepte de comissió de manteniment. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

Si no es compleix cap de les condicions anteriors, s'aplicarà una comissió en concepte de manteniment del compte de 18 €/trimestre. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,72% TAE i una comissió de 18 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

S'aplicarà una bonificació de 12 € sobre la comissió de 18 € en concepte de manteniment del compte si es manté vigent una aportació periòdica d’un import a partir de 100 €/mes a fons d'inversió, plans de pensions o productes d'estalvi-vida del Grup Caixa d'Enginyers. Per exemple, per a un saldo mitjà de 10.000 € anuals, tenint en compte un 0% d'interès nominal anual suposaria un -0,24% TAE i una comissió de 6 € trimestrals. Consulta el detall dels Requisits per a l'exempció de la comissió de manteniment.

Aquestes condicions són vàlides segons tarifes vigents. Prèvia autorització expressa de Caixa d'Enginyers.

 

Aplicacions anidades
Título cuadro formulario

Sol·licita'l ara

Formulario Multiidioma
Formulari

Formulari Més informació

Emplena el formulari  i contactarem amb tu el més aviat possible.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

Canales contacto

 

 

 
localitzador oficines

Vine a visitar-nos

Localitza una oficina

 

 
teléfono de contacto

Truca'ns

900 300 321

 

 
whatsapp

Envía'ns un WhatsApp

646 420 384

 

Ves Superior