Inici
Avantatges de les nostres targetes
Más información guía tarjetas

Consulta la guia ràpida de les targetes

tancar obrir
Obrir faq Tancar faq

Pots realitzar una operació en un caixer automàtic o comerç que validi correctament el teu codi PIN.

A través de l'opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Activar una targeta

També la pots activar a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 902 300 321 (+34 93 310 26 26) de dilluns a divendres de 8 a 21 h .

Obrir faq Tancar faq

Aproximadament un mes després d'enviar-li la targeta, i com a mesura de seguretat, li enviarem un missatge SMS per recordar-li que no l'ha activada. En cas de no activar-la ni utilitzar-la en 1 any, la targeta no es renovarà a la seva caducitat.

Obrir faq Tancar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Número secret (PIN).

Obrir faq Tancar faq

Si la teva targeta és MasterCard pots canviar el PIN en qualsevol caixer automàtic que tingui l'opció habilitada. Si la teva targeta és VISA pots modificar-ho en caixers de Caixa d'Enginyers o de BBVA.

Obrir faq Tancar faq

Pot ser per diferents motius, t'expliquem com solucionar-ho en cada cas:

 1. Si la targeta és de dèbit, pot ser que no tinguis suficient saldo disponible al compte corrent associat. Pots revisar el saldo, a través de la següent opció de Banca ONLINE Comptes > Consultes > Saldo.
 2. Si la targeta és de crèdit, pot ser que hagis esgotat el límit de crèdit mensual. Pots consultar el crèdit disponible a cada moment, a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Consultes > Saldo disponible.
 3. No estàs marcant el número PIN correcte. El pots consultar, a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Consultes > Número secret (PIN).
 4. Has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un comerç físic. La pots desbloquejar realitzant un canvi de PIN en un caixer de Caixa d'Enginyers.
 5. Has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un caixer automàtic. Pots tornar a operar passades 24 hores, assegurant-te de marcar el PIN correcte.
 6. Has marcat tres vegades incorrectament el PIN a un comerç electrònic. Pots sol·licitar el desbloqueig a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 902 300 321 (+34 93 310 26 26) de dilluns a divendres de 8 a 21 h.
Obrir faq Tancar faq

La teva targeta porta un xip adaptat a l'estàndard de seguretat internacional que la protegeix contra la falsificació.

A més, totes les operacions són analitzades informàticament i si es detecta una possible operació fraudulenta, ens posarem en contacte amb tu ràpidament per avisar-te i, si cal, enviar-te una nova targeta.

Obrir faq Tancar faq

A més del xip, que és compatible amb els terminals de tots els comerços, la teva targeta de Caixa d'Enginyers també incorpora la tecnologia Contactless.

 

La tecnologia Contactless et permet fer pagaments amb més rapidesa i sense lliurar la targeta a terceres persones. Si el terminal disposa d'aquesta tecnologia, només cal que hi apropis la targeta. Quan sentis el senyal acústic voldrà dir que s'ha fet el pagament.

 

Per a compres d'imports superiors a 50 euros, hauràs de teclejar el PIN.

 

Per motius de seguretat, quan utilitzis la tecnologia Contactless i acumulis diversos pagaments consecutius per valor superior a 50 euros, o bé hagis arribat als 15 pagaments utilitzant aquesta tecnologia, en la compra següent se't denegarà la operació i hauràs d'introduir el xip i el PIN.

Obrir faq Tancar faq

Servei Card Benefit

La teva targeta compta amb el programa exclusiu de Caixa d'Enginyerss Card Benefit que inclou:

 • Missatges d'avís per SMS: perquè estiguis informat de les transaccions que es realitzen amb la targeta, t'enviarem missatges SMS quan facis compres de més de 150 euros en territori nacional i operacions de qualsevol import a l'estranger.
 • Telèfon d'assistència: si té qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb Banca TELEFÒNICA 902 300 321 / +34 933 102 626, on seràs atès per personal propi de l'entitat que et podrà ajudar amb qualsevol tema relacionat amb la teva targeta.

Per gaudir d'aquest programa i poder avisar en cas de qualsevol incidència és important que tinguem El teu número de telèfon mòbil principal sempre actualitzat.

Descomptes

Ingenium Shopping et dóna accés a avantatges i descomptes en un gran nombre d'establiments comercials de prestigi, només pel fet de pagar amb les targetes de Caixa d'Enginyers. Consulteu els establiments adherits a Ingenium Shopping.

Personalitza les teves targetes

Accedeix a Banca ONLINE o a Banca MOBILE i decideix com utilitzar les targetes sempre que ho necessitis:

 • Fraccionar compres: Les compres de més de 180 euros es poden fraccionar en un màxim de 36 mesos.
 • Traspassar saldo: Pots enviar-te diners des les targetes de crèdit al teu compte corrent si ho necessites.
 • Configura targetes: decideix quan i com vols que funcionin les teves targetes. Apaga o encén les diferents funcions de la targeta (compres on-line, efectiu en caixers, etc.) de forma immediata i sempre que vulguis.
Obrir faq Tancar faq

Podràs avançar el saldo disposat de la teva targeta, a través de la següent opció de Banca ONLINE Targetes > Operacions >Ingrés en targeta de crèdit.

Recorda que perquè l'ingrés redueixi l'import del proper rebut, has de realitzar la teva sol·licitud abans de les 12 h de l'últim dia hàbil del mes

Obrir faq Tancar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Canvi modalitat de pagament.

Si t'interessa que la nova forma de pagament s'apliqui en el proper rebut, has de demanar el canvi com a màxim fins a les 20 h del penúltim dia hàbil de mes.

Obrir faq Tancar faq

A través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Sol·licitud de nou límit de crèdit, indicant si necessites l'ampliació de forma permanent o temporal. Una vegada estigui aplicat rebràs un SMS amb la confirmació.

Obrir faq Tancar faq

Totes les compres realitzades abans del dia 22 del mes, es carregaran al teu compte el dia 1 del mes següent i en aquest moment, és quan es reposa el límit de crèdit per l'import que has pagat.

Si l'operació està realitzada dins del període de facturació, però el comerç la confirma uns dies després que s'hi hagi tancat aquest període, el càrrec quedarà pendent per a la següent liquidació.

Obrir faq Tancar faq

Si no reconeixes l'operació has de bloquejar el més aviat possible la targeta per frau per evitar més càrrecs. El bloqueig el podràs fer a través de l'opció opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta; a través del servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 902 300 321 (+34 93 310 26 26).

Et recomanem que intentis contactar amb el propi comerç ja que és la via més fàcil perquè, si es tracta d'un error, et retrocedeixin l'operació. Si no és possible, és necessari realitzar una denúncia policial per frau a qualsevol comissaria, on et sol·licitaran els últims extractes de la targeta bloquejada, per la qual cosa et recomanem que els guardis prèviament des del servei i-docs de Banca ONLINE, ja que una vegada bloquejada la targeta no podràs accedir a aquesta informació.

Pots reclamar l'operació fraudulenta accedint a l'operació de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Saldo i moviments o bé a la de Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta, des d'on hauràs d'omplir la sol·licitud de reclamació i enviar-la al costat de la denúncia

Obrir faq Tancar faq

Les operacions realitzades amb targeta no es poden retrocedir directament.

T'expliquem com procedir en funció de cada cas:

 1. Si en algun moment has operat en aquest comerç o portal web, però no estàs conforme amb l'import o el servei prestat, has de contactar amb ells perquè et proporcionin més informació del càrrec i si correspon, instruccions per a la devolució de l'import.
 2. Si es tracta d'una subscripció a un servei, hauràs de contactar amb el comerç, on podran anul·lar-te el càrrec si escau i t'explicaran com donar de baixa la subscripció per a propers períodes. En cas que no puguis contactar amb el propi comerç, pots emplenar i enviar la sol·licitud de reclamació d'operació fraudulenta accedint a l'operació de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Saldo i moviments.
 3. Si no has realitzat ni autoritzat aquestes operacions i creus que pugui tractar-se d'un frau, has de procedir segons l'explicat en el punt "Com puc bloquejar la meva targeta per pèrdua, robatori o frau?".
Obrir faq Tancar faq

Pots bloquejar la teva targeta a través de l'opció opció de Banca ONLINE o Banca MOBILE  Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta.

Si tens dubtes, també pots apagar o encendre temporalment la teva targeta a través de l'opció de Banca ONLINE o Banca MOBILE Targetes > Configurar la meva targeta

També pots contactar amb el nostre servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 902 300 321 (+34 93 310 26 26) de dilluns a divendres de 8 a 21 h. Fora d'aquest horari cal que truquis al +34 902 19 21 00.

En el cas de que el robatori es faci al estranger, quan truquis per avisar, pots sol·licitar una reposició de targeta d'emergència o l'enviament d'efectiu d'emergència i t'ho farem arribar. El cos del servei de reposició de targeta i d'efectiu d'emergència a l'estranger es el següent.

 

Tipus de targeta

Reposició de targeta

Reposició d'efectiu

Premier

Servei Gratuït

Servei Gratuït

Business Crèdit

Servei Gratuït

Servei Gratuït

Classic

160 €

100 €

DUAL

160 €

100 €

Base i Business Dèbit

160 €

100 €

MOVE Dèbit

160 €

100 €

MOVE Crèdit

160 €

100 €

Obrir faq Tancar faq

Gràcies als acords signats amb diverses entitats, ara pot retirar diners en efectiu fins a 5 vegades al mes en més de 16.000 caixers sense comissió. A més, també disposem d’una xarxa de 55.000 caixers Allpoint sense recàrrec a l’estranger a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico i Regne Unit.

Targetes Base, Clasic, Premier, DUAL, Business Dèbit i Business Crèdit

 • Disposicions d'efectiu a dèbit:

 

Als caixers de Caixa d'Enginyers: són gratuïtes.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: Les 5 primeres disposicions mensuals de cada titular són gratuïtes.
Les disposicions posteriors tenen una comissió de 0,65 euros o de 0,55 euros en el cas de la xarxa de caixers Euro 6000.

Resta de caixers nacionals: : Es repercuteix la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta). Abans de confirmar l'operació l'informaran de la comissió que aplicaran i vostè tindrà l'opció d'acceptar o cancel•lar la disposició d'efectiu.

Caixers internacionals: 3%, mínim 3,00 euros (sense cap operació exempta).

Comissió de canvi de divisa per la disposició d'efectiu i per les compres que es facin en una moneda diferent de l'euro: 2,5% sobre l'import de l'operació.

L’entitat propietària del caixer pot cobrar-te la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei), exepte als caixers Allpoint a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico .

 • Disposicions d'efectiu a crèdit:

 

Als caixers de Caixa d'Enginyers: 2%, mínim 2,20 euros.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: 2%, mínim 2,20 euros més la comissió de 0,65 euros o 0,55 euros en el cas de la xarxa de caixers Euro 6000 (sense cap operació exempta).

Resta de caixers nacionals: :2%, mínim 2,20 euros més la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta).

Caixers internacionals:: 4,50%, mínim 3,00 euros (sense cap operació exempta).

Comissió de canvi de divisa per la disposició d'efectiu i per les compres que es facin en una moneda diferent de l'euro: 2,5% sobre l'import de l'operació.

L’entitat propietària del caixer pot cobrar-te la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei), exepte als caixers Allpoint a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico .

 • Consultes de saldos i darrers moviments: 0,50 euros (sense cap operació exempta). Gratuïtes als caixers de Caixa d'Enginyers.

Targetes MOVE, Business i Soci Cooperatiu

 • Disposicions d'efectiu a dèbit:

 

Als caixers de Caixa d'Enginyers: són gratuïtes.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: Les 5 primeres disposicions mensuals de cada titular són gratuïtes.
Les disposicions posteriors tenen una comissió de 0,65 euros o de 0,55 euros en el cas de la xarxa de caixers Euro 6000.

Resta de caixers nacionals:Es repercuteix la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta). Abans de confirmar l'operació l'informaran de la comissió que aplicaran i vostè tindrà l'opció d'acceptar o cancel·lar la disposició d'efectiu. .

Caixers internacionals: gratuïtes les 5 primeres disposicions mensuals (tant a dèbit com a crèdit) de cada titular. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros.

En cas que l'entitat propietària del caixer cobri comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci. En la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d'accés.

Les 5 operacions exemptes són per titular i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

 • Disposicions d'efectiu a crèdit:

 

Als caixers de Caixa d'Enginyers: 2%, mínim 2,20 euros.

A les entitats amb les quals hem signat l'acord: 2%, mínim 2,20 euros més la comissió de 0,65 euros o 0,55 euros en el cas de la xarxa de caixers Euro 6000 (sense cap operació exempta).

Resta de caixers nacionals: :2%, mínim 2,20 euros més la comissió que cobri l'entitat propietària del caixer (sense cap operació exempta).

Caixers internacionals: gratuïtes les 5 primeres disposicions mensuals (tant a dèbit com a crèdit) de cada titular. En les disposicions posteriors, la comissió és del 3% en operacions d'efectiu a dèbit i del 4,50% a crèdit, amb un mínim 3 euros.

En cas que l'entitat propietària del caixer cobri comissió d'accés, aquesta es repercutirà al soci. En la xarxa de caixers Allpoint no hi ha comissió d'accés.

Les 5 operacions exemptes són per titular i mes, sumant les disposicions en caixers amb acord i en els internacionals.

Comissió de canvi de divisa per la disposició d'efectiu i per les compres que es facin en una moneda diferent de l'euro: 0%.

 • Consultes de saldos i darrers moviments: 0,50 euros (sense cap operació exempta). Gratuïtes als caixers de Caixa d'Enginyers.

Pots consultar en aquest enllaç el llistat d’entitats amb les que hem signat acord.

A més, pots realitzar ingressos d'efectiu en un compte de Caixa d'Enginyers des de qualsevol oficina del BBVA amb la teva targeta, així com portar diners d'una altra entitat mitjançant una ordre de traspàs d'efectiu que pots fer còmodament a través d'internet, totes dues sense comissions.

Obrir faq Tancar faq

No és necessari que facis cap gestió. La teva targeta serà vàlida fins a l'últim dia del mes de caducitat i abans que finalitzi aquest mes, rebràs la renovació al teu domicili o a la teva oficina habitual. Pots consultar el destí de la teva propera targeta a través de la següent opció de Banca ONLINE: Targetes > Consultes > Condicions.

Más información - ventajas tarjetas

Descobreix els beneficis i avantatges de les nostres targetes

tancar obrir

T'ho posem fàcil per a que no paguis comissions

 • Amb les targetes de Caixa d'Enginyers no pagaràs comissions de manteniment ni d'alta*.
 • Les podràs utilitzar per fer qualsevol compra en els més de 28 milions d'establiments de tot el món i per Internet.

*Les targetes de crèdit per a particulars i totes les de professionals són gratuïtes per als socis de menys de 26 anys, els de més de 65 anys i per als socis que facin un consum anual en compres superior als 1.000 euros per targeta i titular.
Les targetes de dèbit de Caixa d'Enginyers sempre tindran un cost, excepte en el cas de realitzar un consum de més de 1.500 euros anuals en compres amb una targeta de crèdit que tingui el mateix titular i estigui associada al mateix compte.
Targeta Move Dèbit contractable de 14 a 26 anys i targeta Move Crèdit contractable de 18 a 26 anys.Totes dues estan exemptes de comissió de manteniment.

Programa Card Benefit: màxima seguretat a les teves compres

Amb el Programa Card Benefit, totalment gratuït, disposaràs d'una triple protecció en les teves targetes:

 • Servei d'avisos per SMS*
 • Gaudeix de forma totalment gratuïta del Servei d'Avisos per SMS. A través d'aquest servei, t'informarem, en temps real i a través del telèfon mòbil associat a la teva targeta, de totes les operacions que s'hagin efectuat en entorn internacional i de les operacions de compra efectuades en entorn nacional per import superior a 150 €.

*Aquests SMS només s'envien a mòbils nacionals.

 • Telèfon d'atenció permanent 24 hores
  Per comunicar qualsevol incidència o anular la teva targeta en cas de pèrdua o robatori pots trucar a la nostra Banca TELEFÒNICA, al telèfon 902 300 321(+34 933 102 626)de dilluns a divendres de 8 a 21 h. Fora d'aquest horari pots trucar al 902 192 100.
  Com gaudir d'aquest servei?
  Només cal que ens facilitis el teu mòbil per poder enviar-te els SMS totalment gratuïts. Per informar-nos del teu mòbil ho pots fer trucant a la nostra Banca TELEFÒNICA, al telèfon 902 300 321(+34 933 102 626) o a qualsevol oficina de Caixa d'Enginyers.

Diners en efectiu

 • Podràs treure diners a dèbit des de més de 16.000 caixers adherits a l'acord fins a 5 vegades al mes sense pagar cap comissió. A partir de la sisena operació mensual en els caixers de les entitats adherides a l'acord, el cost serà de 0,65 euros, exepte en els caixers Euro 6000 que serà de 0,55 euros.
 • A més, també disposem d' una xarxa de 55.000 caixers Allpoint sense recàrrec1 a l'estranger a països com Canadà, EUA, Mèxic, Puerto Rico i Regne Unit.

*Clica en aquest enllaç per accedir al cercador de caixers de la xarxa ServiRed.
*Clica en aquest enllaç per accedir al cercador de caixers de la xarxa Euro6000.
*Clica en aquest enllaç per accedir al cercador de caixers de la xarxa 4B.

(1) Els socis estaran exempts de la comissió Access Fee (import que cobra l'entitat propietària del caixer per prestar el servei). Els socis assumiran la resta de comissions habituals per canvi de divisa i per disposició d'efectiu. 

Fracciona les teves Compres: paga al teu ritme, màxima flexibilitat

A Caixa d'Enginyers t'oferim un gran ventall d'opcions perquè puguis pagar al teu ritme:

 • Ajornar el saldo disposat pagant:
 • Un percentatge del saldo acumulat de la targeta (mínim del 10%) amb un mínim de 60€.
 • Determinar una quota fixa mensual amb un mínim de 60€.
 • Fracciona les teves compres
  Permet fraccionar les compres d'import igual o superior a 180€ en fins a 36 mesos, independentment de la modalitat de pagament que tingui la targeta i del comerç on s'ha realitzat la compra.

Tarifas

  Interès pagament ajornat Interés compres fraccionades
Classic Crèdit y MOVE Crèdit TIN 15% TAE 16,08% TIN 9,48% TAE 9,90%
DUAL Crèdit - TIN 9,48% TAE 9,90%
Premier Crèdit y Business Crèdit TIN 9,48% TAE 9,90% TIN 9,48% TAE 9,90%

 

TAE 9,90%, calculada per un deute de 1.500 euros a pagar en 12 mesos. La quota mensual serà de 131,51 € i l'import total degut serà de 1.578,12 €.
TAE 16,08%, calculada per un deute de 1.500 euros a pagar en 12 mesos. La quota mensual serà de 135,39 € i l'import total degut serà de 1.624,68 €.

 

Tecnologia Contactless

La tecnologia Contactless és:

 • És ràpida: només has d'apropar la teva targeta al terminal.
 • És segura:  podràs fer pagament d'imports de fins a 50 € sense PIN.
 • És còmode: no cal que disposis d'efectiu ni que esperis que et tornin el canvi.

Com funciona el Contactless?

1.
Busca el símbol Contactless quan paguis les compres de menys de 50 euros.
2.
Posa la teva targeta sobre el símbol fins que s'encengui la llum verda.
3.
El senyal acústic indica que s'ha produït el pagament.

 

Màximes cobertures en les targetes Crèdit Premier i Crèdit Business

 • Cobertura d'assegurança d'accidents.
 • Cobertura d'assistència en viatge.
 • Cobertures per pèrdua i demora en el lliurament d'equipatges..
 • Cobertures per demora de la sortida del viatge.
 • Cobertures per l'assistència de persones (mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques,...)
 • Assegurança de compra.

Grans descomptes als millors establiments

Amb Ingenium Shopping gaudiràs d'avantatges i descomptes exclusius per als socis: fins a un 50% de descompte en un gran ventall d'establiments de prestigi.

 

Sistema de securització: et protegim contra el frau

Perquè puguis comprar amb la màxima tranquil·litat ja sigui per Internet o en qualsevol establiment, et protegim contra el frau.
Aquest servei està disponible per a totes les targetes de Caixa d'Enginyers.

 • Detectem les possibles operacions irregulars o fraudulentes
  Totes les operacions de targetes son analitzades informàticament. Si detectem operacions irregulars o fraudulentes, ens posarem en contacte amb tu per verificar la informació.
 • Xip i PIN
  Totes les nostres targetes estan adaptades a l'estàndard de seguretat europeu EMV, un xip de seguretat que les protegeix contra la falsificació de la banda magnètica. Si vols modificar el teu PIN actual pots fer-ho a qualsevol caixer de Caixa d'Enginyers de forma fàcil i ràpida. Si desitges identificar-te utilitzant la teva signatura i no el PIN, amb les targetes de Caixa d'Enginyers ho podràs fer.
 • Autenticació en les compres per Internet
  Quan compris per Internet et demanarem que introdueixis el teu número personal d'identificació (PIN), per tal de verificar que ets tu la persona que vol fer la compra. Aquest sistema funcionarà en tots els comerços virtuals segurs (Verified by Visa - MasterCard Secure Code). T'oferim aquest servei de forma totalment gratuïta.

  A més a és, si la compra la realitzes en un comerç que no disposa de la tecnologia Verified by Visa o MasterCard Secure Code, tu estaràs totalment protegit en cas de frau, perquè la teva targeta si disposa d'aquesta tecnologia. Serà responsabilitat del comerç demostrar que tu vas fer la compra.

  En cas de detectar una operació errònia, haureu de contactar amb el comerç, on podran anul·lar-te el càrrec si correspon i explicar-te com donar de baixa la subscripció per a propers períodes. Si no pots contactar amb el propi comerç, pots omplir aquesta sol·licitud de reclamació que hauràs de lliurar signada juntament amb la denúncia a qualsevol de les nostres oficines o enviar-la escanejada a l'adreça atenciondigital@caja-ingenieros.es
  Segueix sempre les nostres recomanacions de Seguretat.

Telèfons d'emergència

Pots bloquejar la teva targeta a través de l'opció de Banca ONLINE: Targetes > Operacions > Bloquejar una targeta.

També pots contactar amb el nostre servei de Banca TELEFÒNICA, trucant al telèfon 902 300 321 (+34 933 102 626), de dilluns a divendres, de 8 a 21 h.

Fora d'aquest horari, si necessites bloquejar la teva targeta per robatori o pèrdua, pots trucar al telèfon +34 902 192 100, on t'atendran les 24 hores del dia.

Informació de les cookies utilitzades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, personalitzar i recollir informació estadística durant la teva navegació per les nostres pàgines. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Aconsegueix més informació i coneix com canviar la configuració en la nostra Política de Cookies.

Ves Superior