Publicador de continguts

Caixa Enginyers Gestió reconeguda als “Champions ESG 2024” pels seus fons d'inversió sostenibles i responsables

01.03.2024
El fons Caixa Enginyers Environment ISR ha obtingut la primera posició com a fons sostenible destacat a la seva categoria. La Gestora de fons del Grup Caixa Enginyers és l'única entitat espanyola a obtenir la certificació ASG de MainStreet Partners.

L'èxit posa de manifest la fortalesa i el compromís de Caixa Enginyers Gestió i la consolida com una entitat de referència en aquest sector en constant creixement i evolució.

 

Caixa Enginyers Gestió, gestora del Grup Caixa Enginyers, ha destacat a la darrera edició dels prestigiosos premis “Champions ESG 2024”, sent l'única entitat espanyola a obtenir la certificació ASG de MainStreet Partners. Un reconeixement que, després d'analitzar 7.700 fons i més de 360 gestores, ha premiat els fons d'inversió sostenibles i responsables (ASG) de la gestora del Grup Caixa Enginyers.

Concretament, el fons Caixa Enginyers Environment ISR ha obtingut la primera posició com a millor fons sostenible destacat a la seva categoria, demostrant la qualitat i el compromís de la gestora espanyola amb la inversió sostenible davant d'altres gestores internacionals. Un èxit que posa de manifest la fortalesa i el compromís de Caixa Enginyers Gestió en l'àmbit de la inversió sostenible, consolidant-se com a Entitat de referència en aquest sector en constant creixement i evolució.

Daniel Sullà, director general de Caixa Enginyers Gestió, afirma que “aquest reconeixement suposa un pas més en el nostre ferm compromís amb les pràctiques i la inversió sostenible. El nostre fons CE Environment ISR no sols cerca rendiments financers a curt termini, sinó que també aspira a contribuir al medi ambient a través d'inversions estratègiques en companyies acuradament seleccionades”

A més d'aquest reconeixement, el mateix fons de Caixa Enginyers Gestió destaca en l'àmbit de la inversió sostenible amb més de 200 milions d'euros sota gestió, i ha estat reconegut amb 5 estrelles Morningstar i la màxima qualificació de sostenibilitat de 5 planetes.


 

Cal destacar que, en aquesta quarta edició dels Premis de MainStreet Partners, els títols “Champions ESG” s'atorguen únicament quan les gestores d'actius compleixen o superen els paràmetres estrictes establerts pels experts de MainStreet Partners. La metodologia ha evolucionat al llarg de 16 anys i inclou una avaluació integral de tres pilars essencials, cosa que significa que les credencials ASG de les entitats no només s'analitzen pel que fa a les carteres de valors, sinó també pel que fa a l'estratègia del fons i de la societat gestora d’actius en conjunt.

L'excel·lència dels fons de Caixa Enginyers Gestió no és només una qüestió de sostenibilitat, també es troba en la rendibilitat i el risc d'aquests. De fet, altres fons de l'Entitat, com CE Iberian Equity, també han estat qualificats amb cinc estrelles Morningstar i es mantenen entre el 10% de fons que aconsegueixen obtenir la màxima puntuació en aquest rànquing de gestores espanyoles.

Aplicacions anidades
Ves Superior