Publicador de continguts

Carta de Joan Cavallé: Ara, més que mai, estem al seu costat

23.03.2020
Com a part fonamental del nostre compromís amb vostè, li volem transmetre que, ara més que mai, estem al seu costat per al que necessiti.

Des de fa una setmana, quan es va declarar l’Estat d’Alarma, treballem de manera incansable per garantir la continuïtat del nostre servei i, alhora, garantir al màxim la seguretat dels nostres professionals i socis. Li puc assegurar que tot el nostre equip s’està esforçant més que mai perquè tota l’operativa funcioni amb la normalitat que ens permet el moment que estem vivint.

Gràcies al fort compromís del nostre equip professional, els hem pogut continuar prestant servei a tots vostès tant presencialment en les oficines com a través de la xarxa multicanal, i també mantenir tota l'activitat i operativitat del Grup en tots els àmbits.

Després d’una setmana, no hem registrat incidències greus i el dia a dia ens ha demostrat que l’actuació del Grup ha estat l’adequada al context i a l’altura de les circumstàncies.

Aquesta conjuntura es mantindrà durant algunes setmanes més, no sabem quan podrem tornar a les formes de treball habituals ni a les nostres rutines, però sí que sabem que aquesta crisi ens està fent més forts, solidaris i compromesos com a societat.

Des del Grup Caixa d’Enginyers, seguirem vetllant per la seva seguretat i la dels nostres professionals i continuarem treballant per desenvolupar la nostra activitat davant del context actual. Farem tot el que estigui al nostre abast perquè així sigui i perquè junts puguem superar les adversitats de la millor manera possible. Estem convençuts que estar units és clau.

Li recordem que les nostres oficines estan obertes en horari de 9 h a 13.30 h, però estem al seu servei a través dels nostres canals digitals. En trobarà tota la informació actualitzada a www.caixaenginyers.com. En aquest enllaç li detallem totes les mesures que estem duent a terme des de l’Entitat.

Nosaltres, per seguretat i solidaritat, ens quedem a casa, però seguim al seu servei per al que necessiti en qualsevol moment.

El més important és seguir endavant, evitar riscos innecessaris i respectar al màxim les indicacions de les autoritats.

Ara, més que mai, gràcies per la seva confiança.

Joan Cavallé,

Director General

Aplicacions anidades
Ves Superior