Publicador de continguts

Caixa d'Enginyers i ISBA signen un acord per impulsar el desenvolupament de les PIMES de Balears

24.04.2019
Caixa d'Enginyers i ISBA, Societat de Garantia Recíproca, han signat un conveni de col·laboració per impulsar el desenvolupament de les PIMES de les Illes Balears.
D'esquerra a dreta: Juanjo Llopis, Director de Negoci Bancari de Caixa d'Enginyers; Eduardo Soriano, President de ISBA; Xisca Oliver, Directora de l'oficina de Palma de Caixa d'Enginyers i Jesús Fernández Sánchez, Director General de ISBA.

Aquest primer acord inclou per 2019 una línia inicial de crèdit de fins a dos milions d'euros per al finançament de les inversions d'aquestes PIMES amb les millors condicions del mercat.

Les PIMES que accedeixin a aquesta línia de crèdit comptaran, d'una banda, amb bonificacions en l'aval que instrumenta ISBA i que faciliten accedir al finançament i, d'altra banda, podran accedir als préstecs concedits per Caixa d'Enginyers amb les màximes bonificacions que ofereix als seus socis.

Les operacions que inclou aquest conveni són préstecs d'inversió i inversió en estalvi energètic.

Caixa d'Enginyers compta amb una oficina a Palma de Mallorca i ofereix el servei a PIMES a través de la seva àrea de Banca d'Empreses, que compta amb professionals especialitzats en assessorament i atenció personalitzada i un conjunt de solucions financeres i asseguradores a partir d'un estudi individualitzat que realitza prèviament de cada PIME. Amb aquest acord, l'Entitat reforça la seva clara aposta per la Banca d'Empreses i la seva presència a les Illes Balears.

ISBA, SGR va ser la primera Societat de garantia recíproca d'Espanya constituïda fa 40 anys. El seu objectiu és contribuir al desenvolupament de l'economia de les Illes Balears a través de la concessió d'avals a les petites i mitjanes empreses de la Comunitat perquè puguin accedir a les millors condicions de finançament possible. Des de la seva creació ha ajudat a més 7.000 empreses i emprenedors per un total de 930 milions d'euros, i compta amb un coeficient de solvència actual del 21.5%.

El conveni l'han signat a Palma de Mallorca el Director de Negoci Bancari de Caixa d'Enginyers, Juan José Llopis, responsable també de la Banca d'Empreses, Eduardo Soriano, President de ISBA de ISBA. A més, també ha participat en l'acte Xisca Oliver, Directora de l'oficina de Caixa d'Enginyers a Palma de Mallorca i Jesús Fernández Sánchez, Director General de ISBA.

Aplicacions anidades
Ves Superior