Publicador de continguts

Caixa d’Enginyers participa a la gala dels Premis ARC atorgant el premi al projecte més sostenible i respectuós amb el medi ambient

11.12.2019
Carme Botifoll amb els premiats pel projecte més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Dimecres, 4 de desembre, es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la XVII edició de la gala dels Premis ARC de la Indústria Musical del Directe, en la que Caixa d’Enginyers hi va assistir en representació del Grup.

Carme Botifoll, Vocal del Consell Rector del Grup Caixa d’Enginyers, va ser l’encarregada d’entregar el premi al projecte més sostenible i respectuós amb el medi ambient al Festival Cruïlla pel “bio-got”, desenvolupat amb Estrella Damm, que consisteix en l’ús de gots fabricats a partir de matèries vegetals. Amb aquesta proposta el Cruïlla es va convertir en el primer festival de gran format d’Espanya en utilitzar gots 100% biodegradables.

Carme Botifoll durant l’entrega dels premis ARC

L’acte, conduit per la periodista Anna Pérez Pagès, va atorgar 17 guardons d’un total de 58 nominats entre produccions, programacions i artistes del més destacat de la temporada actual. Aquests premis tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música, no només la part creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.

Aplicacions anidades
Botón sala de prensa

Consulta totes les notícies a la Sala de Premsa

 

 

Ves Superior