Publicador de continguts

Caixa Enginyers inaugura nova oficina a Palma

21.11.2023
Després de 12 anys de trajectòria a Palma, Caixa Enginyers inaugura nova oficina a aquesta ciutat, coincidint amb el llançament de la nova identitat corporativa.

Una nova imatge que posa en valor el model de banca cooperativa i la seva forma diferent d'entendre i fer finances, i reforça el seu compromís amb els seus socis i sòcies, mantenint la seva essència, amb l'objectiu de continuar aportant valor compartit.

L'Entitat, que ha incrementat la seva base social en gairebé un 20% en els últims 6 anys a l'illa, i gestiona un volum de negoci de 57 milions d'euros, canvia la seva ubicació per potenciar un servei personalitzat, tot això amb l'objectiu de cuidar de la salut financera dels seus socis per fomentar la cultura financera

L'acte d'inauguració ha estat presidit per Jaime Martínez Llabrés, alcalde de Palma, acompanyat per Félix Masjuan, president de Caixa Enginyers, i Joan Cavallé, director general de Caixa Enginyers

 

Grup Caixa Enginyers, entitat cooperativa de serveis financers i asseguradors, ha inaugurat avui la seva nova oficina a Palma (Avinguda Alemanya número 17). L'acte ha estat presidit per Jaime Martínez Llabrés, alcalde de Palma, acompanyat per Félix Masjuan, president de Caixa Enginyers, i Joan Cavallé, director general de Caixa Enginyers. També han assistit personalitats destacades com Mateu Oliver, degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Balears, des d'on fins ara l'Entitat oferia els seus serveis als socis i sòcies.

Caixa Enginyers gestiona un volum de negoci de 57 milions d'euros a Palma. L'Entitat, que compta entre els seus socis amb particulars, empreses i administracions públiques, ha augmentat gairebé un 20% en nombre de socis i ha experimentat un creixement del 159% en volum de negoci en els últims sis exercicis. Tenint en compte aquesta tendència positiva i, alhora, que les Balears és l'única comunitat autònoma que acumula dos anys consecutius amb creixements del PIB superiors al 10%, la zona de les Balears es posiciona com una plaça estratègica per a l'Entitat, on preveu augmentar el nombre de socis en els pròxims anys.

A l'acte d'inauguració, Joan Cavallé ha comentat, “Sota la ferma aposta de Caixa Enginyers per oferir un servei de proximitat i de qualitat, i coincidint amb el llançament de la nova identitat corporativa del Grup, inaugurem aquesta nova oficina a Palma dotze anys després de la nostra arribada a aquesta ciutat, que reflecteix el que som avui, un Grup consolidat i solvent. M'agradaria posar l'accent en l'esperit emprenedor de Palma i Balears en el seu conjunt, i el destacat paper de les empreses i professionals que estan fent que les Balears sigui un referent de serveis turístics europeu abordant l'adaptació al canvi climàtic, i fomentant un model de creixement sostenible i inclusiu. Aquestes ganes de continuar creixent del teixit empresarial local ens motiven com a Entitat a apostar per aquest territori impulsant el nostre segment de Banca Professional i d'Empreses, sense deixar de costat el de Banca Institucional i d'administracions públiques.”

Per part seva, Jaime Martínez Llabrés, alcalde de Palma, ha comentat que “Amb aquesta oficina, Palma reforça la diversitat i la pluralitat del seu teixit socioeconòmic acollint una modalitat cada vegada més demandada dintre del sector financer, com és la banca cooperativa. Aquest model bancari resulta atractiu, útil i necessari a l’hora de vertebrar les necessitats d’un territori, ja que introdueix una concepció del sector que no té en compte únicament les pràctiques relacionades amb les transaccions comercials i econòmiques. En aquesta línia, atorga també una rellevància especial a altres factors indispensables en la societat del benestar del segle XXI, com són la governança responsable, la transparència i la sostenibilitat”.

 

Caixa Enginyers a Palma, una nova etapa en les Balears

 

Caixa Enginyers va arribar a Palma fa dotze anys i, fins avui, atenia els socis i sòcies de l'illa a través d'un centre d'atenció personalitzada situat al Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Balears (COEIB). La inauguració de la nova oficina forma part d'una decisió estratègica que recau en la ferma aposta de Caixa Enginyers per oferir un servei proper, personalitzat i de qualitat en aquest territori. A més, aquesta fita coincideix amb el llançament de la nova identitat corporativa del Grup que reflecteix el que és avui Caixa Enginyers i en el que s'ha convertit, un Grup consolidat i solvent que té una forma diferent d'entendre les finances, a través del seu model de Banca Cooperativa.

En paraules de Félix Masjuan: “Aquesta nova identitat reflecteix el que és avui dia Caixa Enginyers, un model de banca cooperativa basat en la qualitat de servei, la proximitat amb els nostres socis i sòcies on l'assessorament i la cura de la seva salut financera és la nostra màxima prioritat”. Sota el propòsit “Humanitzem les teves finances”, Caixa Enginyers busca continuar reforçant el compromís amb els seus socis i sòcies, mantenint la seva essència i els seus orígens, amb l'objectiu de continuar aportant valor compartit a través de l'economia social i de les finances sostenibles; situant-se com a referent en banca cooperativa.

En aquest sentit, cal destacar també la vinculació amb la ciutat que l'Entitat canalitza a través de Fundació Caixa Enginyers, expressió de la vocació de Responsabilitat Social Corporativa del Grup. Fidels als seus orígens, la Fundació Caixa Enginyers promou accions que impulsen l'educació i la formació en enginyeria i, a la vegada, dona suport a les futures generacions de les Balears. Des de 2022 col·labora amb la Universitat de les Illes Balears oferint beques de mobilitat, reconeixent als millors estudiants i fomentant les vocacions STEAM a través de tallers, concursos i seminaris, entre altres activitats. De fet, el guanyador del Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal 2022 atorgat per la Fundació el va obtenir Nereidas, un projecte que facilita la regeneració de la biodiversitat marina impulsada per un palmesà.

En línia amb la voluntat del Grup d'aportar valor compartit, des de 2023 també s'ha establert una col·laboració amb Save the Med, una fundació amb base a Mallorca que treballa per protegir el Mediterrani, especialment la costa de les illes Balears i la seva diversitat. Específicament, des de la Fundació participen en l'ECODESIGN & ECO-SOCIAL INNOVATION LAB, que persegueix buscar solucions relacionades amb l'economia circular.

Aplicacions anidades
Ves Superior