Slider cambio domiciliaciones
Intro cambio domiciliaciones

 


Traspassa gratis els teus rebuts domiciliats i ingressos recurrents des d'una altra entitat financera a Caixa d'Enginyers de forma fàcil i ràpida.

 

En col·laboració amb Finleap, una companyia tecnològica dedicada a la banca, t'ajudem a fer el canvi en pocs minuts. Es tracta d'un servei automàtic i gratuït que, a més, també et permet cancel·lar directament el compte de l'altra entitat si ja no t'interessa mantenir-lo.

 

Nosaltres ens encarreguem de tot!

 

Pestañas Ventajas del servicio

 

Gratuït
Es tracta d'un servei gratuït per als nostres socis

100 % online
Els tràmits es realitzen a través del web, sense la necessitat de passar per l'oficina

Ràpid
Només tardaràs uns minuts a fer la sol·licitud, i nosaltres notificarem la teva petició als emissors dels rebuts

 

Senzill i fàcil
Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió perquè no t’hagis d'ocupar de fer cap tràmit en l'altra entitat

 

Complet
A més, si portes els teus rebuts, podràs controlar la seva evolució des de l'espai Les meves Finances

 

A la carta
Tu tries quines operacions vols traspassar. Si ho desitges, també pots sol·licitar la cancel·lació del compte de l'altra entitat


 

  1. Escriu el nom del banc en el qual tens els rebuts o ingressos domiciliats.

  2. Introdueix l'usuari i contrasenya que utilitzes per accedir a la Banca ONLINE de l'altre banc. Només utilitzarem aquestes dades per saber quins rebuts hi tens domiciliats.

  3. Emplena les dades.

  4. Tria quins rebuts i ingressos recurrents vols traspassar. També pots sol·licitar la cancel·lació del compte de l'altra entitat.

  5. I llest! En uns dies tindràs el tràmit fet.

 


Aplicacions anidades
Botón domiciliaciones

Más información FAQ's Cambio domiciliaciones

FAQ's - tens cap dubte?

Clica aquí per desplegar les nostres preguntes i respostes.

Aquest servei s'encarrega de realitzar tots els tràmits necessaris per canviar les domiciliacions de rebuts i d’ingressos recurrents i/o per cancel·lar el compte de l'altra entitat financera per tu, de forma fàcil i ràpida. Tu mateix tries quins serveis vols traspassar, i Caixa d'Enginyers fa el canvi.

Caixa d'Enginyers s'encarregarà d'informar els emissors dels rebuts i els pagaments del nou compte bancari enviant-los una sol·licitud en nom teu perquè realitzin el canvi. Tant els pagadors d'ingressos com els emissors de deutes (rebuts) seran els encarregats d'efectuar el canvi de domiciliació.

Si tens configurades transferències periòdiques en l'altra entitat, et facilitarem un llistat de totes perquè les puguis tornar a donar d'alta.

Si ho desitges, també cancel·larem el compte de l'altra entitat i traspassarem el saldo al teu compte de Caixa d'Enginyers.

Sí, cal ser soci de Caixa d'Enginyers.

El servei és totalment gratuït per als socis de Caixa d'Enginyers.

La durada del procés pot variar en funció de cada emissor de rebuts. Depèn de factors com la data de cobrament dels càrrecs en el compte de l'altra entitat, la data en què s'hagi notificat el canvi als proveïdors o el processament de les dades en els sistemes dels emissors, entre d’altres motius.

Recomanem que mantinguis obert el compte de l'altra entitat durant dos o tres mesos des que inicies el procés a Caixa d'Enginyers.

Tot seguit que informis del nom de l'entitat en què es troba el compte antic i les claus d'accés que utilitzes per iniciar sessió en la seva Banca ONLINE, identificarem automàticament les domiciliacions que hi tens i podràs seleccionar aquelles que vols traslladar a Caixa d'Enginyers.

Si hi ha cap emissor no localitzat, pots incloure manualment les seves dades i nosaltres ens encarregarem de fer-li arribar la informació del teu nou compte.

Només has d'indicar en quina data vols que es faci el trasllat efectiu i signar digitalment la notificació, i nosaltres enviarem les comunicacions necessàries en nom teu.

Els canvis de domiciliacions quedaran subjectes al fet que l'emissor dels rebuts i pagaments els accepti i apliqui els canvis a la seva base de dades.

Durant el procés, podràs indicar que desitges cancel·lar el compte de l'altra entitat. Gestionarem la petició de tancament i podràs informar de la data en què vols transferir el saldo restant.

Recomanem que mantinguis obert el compte de l'altra entitat durant dos o tres mesos des que inicies el procés a Caixa d'Enginyers.

La cancel·lació del compte no serà efectiva si l'altra entitat no accepta la sol·licitud.

Ves Superior