Detalle comercio Ingenium
logo La Molina

La Molina

L'estació d'esquí de la Molina està situada al Pirineu Català, al municipi d'Alp, província de Girona.


        	banner La Molina
Fins a un 10% de descompte

La Molina és l’estació degana dels esports d’hivern a Espanya amb el primer remuntador comercial l’any 1943. En la seva història recull esport i diversió per a tots els públics.

La majoria de la seva extensió està situada a la Cerdanya, té 71 quilòmetres esquiables repartits en 68 pistes per a tots els nivells, un snowpark de grans dimensions i el super pipe més gran dels Pirineus. A més, dins l’oferta lúdica per al públic no esquiador ofereix un gran nombre d’activitats, com són excursions en màquina trepitjaneu, raquetes de neu o segway sobre neu.

A més, té una llarga trajectòria en esdeveniments internacionals, com la Copa del Món d’Esquí Alpí (2008), els Campionats del Món de snowboard (2011) o els Campionats del Món d’Esquí Alpí per a discapacitats (2013). Per tant, un llarg passat al darrera i un futur brillant a l’esdevenidor.

Tant a La Molina, com a les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, es pot trobar una àmplia oferta gastronòmica i hotelera que permet un estada rodona.

 

Després d’aquests moments tan complicats, és hora de començar a veure la llum cap a la nova normalitat i tornar a gaudir i respirar aire i natura.

FGC té un gran compromís amb la seguretat, ara més que mai, les nostres estacions han previst i vetllaran per totes les mesures de seguretat per a evitar la propagació de la COVID19.

A partir del 20 de Juny estarà obert el Telecabina Cadí Moixeró i Bike Park


Descomptes:

  Descompte    Operativa
Telecabina Cadí Moixeró i Bike Park   10%    Compra Online

 

Per poder accedir a aquesta promoció és imprescindible identificar-se com a col·lectiu 'Ingenium' introduint el codi de la promoció i realitzar el pagament amb una targeta de Caixa d'Enginyers. El descompte només s’aplicarà en reserves online a través de https://www.lamolina.cat/hivern/.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior