Detalle comercio Ingenium
logo TrekkINN

TrekkINN

Trekkinn és la botiga online amb la major oferta a Europa de marques i articles de muntanya.


        	banner TrainINN
Fins a un 5% de descompte

Trekkinn ha aconseguit passar la barrera de les 55.000 referències sent així la tenda online amb la major oferta a Europa de marques i articles de muntanya. En Trekkinn pots trobar les últimes novetats de les principals marques de outdoor, com Salomon, The North Face, Ferrino, Vaude, Eider, Lafuma, Columbia, Garmin, Merrell, Haglöffs entre altres marques capdavanteres.

Tots els articles que es venen en Trekkinn compten amb diverses fotografies i extenses descripcions en 18 idiomes perquè puguis comprar còmodament des de casa. Calçat, jaquetes, motxilles, gps, tendes de campanya, sacs de dormir...

Descobreix totes les ofertes en www.trekkinn.com

 

Els codis promocionals no són aplicables a determinats productes ni aplicable a Outletinn, material d'ofertes flash ni acumulable a altres promocions. Consultar la validesa a la cistella de compra.

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior