Detalle comercio Ingenium
logo calbet

Calbet

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d'electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, amb més de 40 establiments.


    	banner calbet
Fins a un 15% de descompte

Més de 50 anys al teu servei.

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d'electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments repartits per les províncies de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i les Illes Balears.

La filosofia de l'empresa es basa en 3 conceptes:

SERVEI Oferir un tracte personal i directe als nostres clients, assessorant i oferint els serveis que necessiten: facilitats de pagament, transport gratuït, garantia dels productes, etc... per oferir a cada moment el producte més apropiat a les seves necessitats

PROFESSIONALITAT Formar i actualitzar contínuament als nostres comercials, mitjançant seminaris de formació dels varis productes, perquè puguin informar detalladament als usuaris de les novetats que es produeixen constantment al mercat.

COMPETITIVITAT Oferir les millors marques en les diferents famílies de productes als preus més competitius del mercat, fent mensualment en les nostres tendes ofereixes i promocions per als nostres clients. El nostre compromís és la qualitat dels productes que comercialitzem i la garantia de servei dels nostres venedors.
 

Descompte a Calbet electrodomèstics:
 

 • 5% en electrònica de consum (excepte informàtica): Tv, DVD, Càmeres, Àudio..
 • 10% de descompte en gran electrodomèstic: Rentadores, Frigorífics, rentavaixelles,...
 • 10% de descompte en climatització: Aire condicionat, ventilació i calefacció..
 • 12% de descompte en petit electrodomèstic: Planxes, cafeteres, batedores,...
 • 15% de descompte en parament de la Llar

 

I tot, amb la millor garantia. Vine a la teva botiga Calbet més propera!

 

Condicions oferta: 

 • Promoció no acumulable amb altres ofertes i promocions vigents.
 • Promoció no acumulable a preus web.
 • Per poder accedir a aquesta promoció és imprescindible identificar-se amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit de la Caixa Enginyers i fer el pagament del producte promocional amb la mateixa.

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior